Connect with us

Stiri Interne

Fetele Danei Budeanu au împlinit 18 ani. Ce mesaj a transmis creatoarea de modă!

Fetele Danei Budeanu sunt de acum majore. Au împlinit chiar săptămâna aceasta vârsta de 18 ani. Iată ce mesaj plin de emoție a postat celebra creatoare de modă pe rețelele de socializare cu această ocazie specială.

Publicat

pe

Fetele Danei Budeanu au împlinit 18 ani. Ce mesaj a transmis creatoarea de modă!

Dana Budeanu rămâne una dintre cele mai controversate și mai urmărite personaje din online-ul românesc. Este o apariție, lucru ce nu se poate contesta. Asta nu se datorează doar imaginii sale sexy, ci mai ales stilului ei întotdeauna liber, asumat de a vorbi.

E totodată o prezență extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața sa privată. Spre exemplu, nu a arătat niciodată public chipul fiicelor sale. Fetele Danei Budeanu au împlinit 18 ani săptămâna aceasta.

Adolescente în toată regula, însă mama lor le protejează pe cât posibil. Nu doar de expunerea publică, ci și de pericolele lumii în care trăim. Unul dintre ele, tehnologia și social media. În repetate rânduri, Dana Budeanu a dezvăluit că gemenele sale nu dețin smartphone-uri.

De ziua gemenelor, creatoarea de modă a postat pe social media câteva fotografii în care ele apar cu spatele, dar și un mesaj plin de emoție.

„Aștept să se facă zece seara și să simt ce am trăit acum optsprezece ani…nașterea. Am renăscut odată cu două inimioare ce s-au grăbit să mă țină în brațe și să-mi arate ce înseamnă să fii Dumnezeu.

Dumnezeu suntem doar pentru copiii noștri, vă spuneam cândva. Și n-avem voie să-i dezamăgim nicio secundă despre asta. Copiii noștri cred că putem tot, știm tot, vedem tot. Și se urcă încet, cu piciorușele și mânuțele lor mici, pe ceea ce le-a fost dat a le fi părinți…

Doar cei ce avem copii suntem datori…lor…pentru totdeauna. Datori să-i facem fericiți cu orice preț. Alte datorii nu avem în viața asta față de nimeni și nimic.

Mă uit la ele de când le-am adus pe lume și în noaptea aceasta, ca în toate cele mii. Și știu că nu le-am dezamăgit și că tot ceea ce au visat despre lume, le-am arătat că există. Le-am arătat că iubirea-i tot și că ura e doar a celor ce nu au fost iubiți. Le-am spus că frica nu există și că universul suntem noi. Le-am luat cu mine să vadă, să simtă, să înțeleagă tot până la capătul pământului. Ca să știe că de oriunde poți ajunge și de oriunde te poți întoarce.

Nu le-am certat vreodată, nu le-am umilit nicicând. Nu le-am țipat vorbe, nu le-am șoptit neînțelesuri. Le-am crescut într-o poveste a lumii care azi se chinuie să nu moară. Și le-am salvat de tot ce nu-i iubire!

Rămân ca mereu…doar în urma pașilor lor. Ca să nu uit să merg, căci fără ele nu mai știu oricum!

Copiii sunt sufletul nostru în văzul tuturor!”, este mesajul transmis de ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Budeanu (@danajustlove)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *