Connect with us

Stiri Interne

Fetele de la Amadeus au cucerit lumea cu “Derniere Danse”! Iata ce spun strainii despre romance!

Dupa ce au lansat, in urma cu ceva vreme, un cover dupa celebrul hit „Derniere Danse” al artistei franceze Indila, fetele de la Amadeus sunt extrem de incantate fiindca felul original in care au imterpretat aceasta piesa, cat si videoclipul prin care prezinta Bucurestiul ca fiind Micul Paris, se bucura de un succes extraordinar!

Publicat

pe

amadeus-12

Trupa Amadeus a cucerit lumea odata cu lansarea propriului cover dupa hitul artistei din Franta, Indila, “Derniere Danse”. Artistele au inregistrat o versiune instrumentala a piesei, doar din vioara, violoncel, pian si percutie, si au filmat un videoclip in Bucuresti, prezentand orasul ca si Micul Paris.

Rezultatul a facut inconjurul lumii, fiind recomandat chiar de Indila pe pagina ei de Facebook. Astfel se face ca piesa are in prezent peste 300.000 de vizualizari pe Youtube.

Amadeus-Derniere-Danse-1

Strainii se arata incantati de rezultat si nu contenesc cu laudele. “Sublim! Felicitari!”, “Chiar mai bun decat originalul!” sunt doar cateva din mesajele primite de artiste. In plus, romancele au primit invitatia de a canta la un festival de muzica din Franta.

Derniere Danse” a fost interpretata de Amadeus si la Beirut, in cadrul evenimentului international “Fete de la Musique”. In Liban, artistele au fost invitate si la unul din talk show-urile de mare audienta unde au promovat inclusiv Romania ca si destinatie turistica.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *