Connect with us

News

Fetita lui Dan Cruceru a impinit 1 an! Iata cum a sarbatorit-o prezentatorul TV!

Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii “Povestiri adevarate”, ce se difuzeaza de luni pana sambata, de la 16.30, ACASA, este un tatic implinit si foarte fericit. Minunea din viata lui si a sotiei sale, Cristina, micuta Sophia Maria, a implinit ieri 1 an de cand a venit pe lume.

Publicat

pe

“Radiez de fericire si ii multumesc piticii mele ca a fost un copil ideal, in primul ei an de viata, ascultator si cuminte. Ii multumesc si lui Dumnezeu ca ne-a oferit un asemenea dar, in urma cu un an, si ca ne-o tine sanatoasa!”, spune Dan Cruceru.

De cand a devenit tata, viata lui Dan Cruceru s-a schimbat complet, si marturiseste ca este surprins de cat de mult a crescut intr-un an Sophia Maria.

“In urma cu un an, Sophia Maria nu exista. Era doar in burtica mamicii ei. Intre timp, a aparut alaturi de noi si ne-a transformat viata. Cu mii de clipe fantastice, de o bucurie si o dragoste imposibil de redat in cuvinte.

Cei care sunt parinti stiu la ce ma refer. S-a transformat dintr-un bot de om intr-o mica domnisoara. A facut, ieri, un an. Are, deja, personalitate, tabieturi, preferinte. Ne striga, stie sa faca diferenta intre lucruri, se joaca, alearga, rade. Este fericita.

Un an de zile, privind in urma, mi se pare ca a trecut la fel de repede ca o saptamana. Atunci cand esti fericit, timpul trece repede”, povesteste Dan Cruceru.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *