Connect with us

News

Figurinele din ceara ce ii reprezinta pe componentii trupei One Direction urmeaza sa fie expuse la Muzeul de Ceara Madame Tussaud’s!

Se spune ca un artist a cunoscut cu adevarat celebritatea la nivel international abia in momentul in care o sosie a sa, din ceara, este expusa in cadrul Muzeului Madame Tussaud’s. Trupa One Direction reprezinta cea mai noua achizitie a cunoscutului lant de muzee de ceara.

Publicat

pe

one-direction3

Variantele din ceara ale celor 5 baieti simpatici ce formeaza trupa One Direction si care au frant inimile fetelor din intreaga lume vor fi „dezvelite” pe data de 18 aprilie, la Madame Tussaud’s Wax Museum din Londra.

one-direction

„Este o adevarata nebunie! Cele mai mari staruri ale lumii au sosii din ceara si iata ca si noi, 5 baieti normali… avem de acum figurine de ceara realizate dupa chipul si asemanarea noastra. Este o onoare imensa! E foarte cool”, a declarat Zayn Malik pentru MTV News.

one-direction1

Figurinele de ceara ce-i reprezinta pe componentii trupei One Direction vor ramane in Londra pana pe data de 11 iulie, urmand ca apoi sa fie mutate la New York. Pe 19 octombrie, statuile vor pleca din New York spre Sydney, acolo unde vor putea fi admirate pena pe 28 ianuarie 2014.

one-direction2