Connect with us

Stiri Interne

Fiica Adelinei Pestrițu a împlinit 5 ani. Câteva din rarele imagini postate pe internet!

Deși postează foarte rar imagini cu ea în mediul online, Adelina Pestrițu le-a făcut o surpriză fanilor ieri, în ziua în care micuța Zeny a împlinit 5 ani. Iată cum arată fiica Adelinei Pestrițu. Imaginile au strâns aproape 100 000 de like-uri!

Publicat

pe

Fiica Adelinei Pestrițu a împlinit 5 ani. Câteva din rarele imagini postate pe internet!

În urmă cu aproximativ trei ani, Adelina Pestrițu și Virgil Steblea au hotărât să nu mai posteze în mediul online imagini cu chipul fiicei lor. Cei doi au luat atunci această decizie pentru a-și proteja copilul, spre dezamăgirea fanilor care adorau să vadă imagini cu micuța.

În ultimul an însă, extrem de rar, Adelina și-a bucurat urmăritorii cu câteva fotografii în care apare și micuța Zeny. Același lucru s-a întâmplat și ieri, când fiica Adelinei Pestrițu a împlinit 5 ani.

Vedeta a postat pe Instagram câteva fotografii de familie, însoțite de un mesaj adresat lui Zeny. Postarea a strâns deja aproape 100 000 de aprecieri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adelina Pestritu (@adelina.pestritu)

„Viața îți poate aduce multe provocări, dar întotdeauna să-ți amintești că ești mai puternică decât te gândești, mai bună decât crezi și mai iubită decât îți imaginezi. Vom fi mereu lângă tine să te susținem și să te protejam cu orice preț. Cu multă iubire, mama și tata”, este mesajul Adelinei.

La 5 ani, Zenaida este domnișoară în toată regula. O fetiță extrem de frumoasă ce seamănă foarte bine cu cei doi.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *