Connect with us

Stiri Interne

Fiica Andreei Marin, model pe podium la Gala Nu Există Nu Se Poate

În cadrul primei ediții a Galei Nu Există Nu Se Poate, fiica Andreei Marin a pășit pe podium, în calitate de model. Violeta a defilat în prezentările mai multor designeri români, iar aceste momente au făcut deliciul celor aflați în sală.

Publicat

pe

Fiica Andreei Marin, model pe podium la Gala Nu Există Nu Se Poate

Andreea Marin a organizat, miercurea trecută, prima ediție a Galei Nu Există Nu Se Poate. A fost un eveniment special, desfășurat la Palatul Parlamentului. O gală care a celebrat excelența în mai multe domenii.

De pe scenă nu a lipsit nici Violeta, fiica Andreei Marin. Adolescenta în vârstă de 16 ani este de o frumusețe rară. Ea a defilat, în calitate de model, în prezentările mai multor creatori români.

Violeta a strălucit în lumina reflectoarelor, defilând cu grație și încredere într-o varietate de ținute spectaculoase. Toate create de designeri renumiți din România.

Adolescenta a moștenit tot ce este mai bun de la fiecare dintre părinții ei și atrage toate privirile atunci când intră într-o încăpere. Este o tânără dezinvoltă, inteligentă și extrem de frumoasă. Are părul lung, ochii albaștri și o siluetă de model.