Connect with us

Stiri Interne

Fiica Elei Crăciun și-a vopsit părul mov la 8 ani. „Nu am vrut la început”, spune vedeta

Alesia, fiica Elei Crăciun, a declanșat un trend în rândul puștoaicelor pasionate de metode de înfrumusețare, deși are doar opt ani. Micuța s-a filmat în timp ce își vopsea părul în nuanță mov și a postat înregistrarea pe canalul ei de YouTube și pe pagina de Instagram.

Publicat

pe

Fiica Elei Crăciun și-a vopsit părul mov la 8 ani. „Nu am vrut la început”, spune vedeta

Alesia și-a aplicat o spumă specială care nu conține amoniac și oxidanți, ce i-a vopsit podoaba capilară în nuanță mov. Experimentul a fost realizat acasă, în baie, iar procedura a durat doar 15 minute. Micuța a vrut să semene cu un personaj feminin dintr-un cunoscut serial pentru copii.

„Am vrut să mă fac mov pentru că îmi place foarte mult de Merlin din serialul Descendenții”, a spus Alesia.

Mama ei mărturisește că a avut retincențe la început, atunci când a fost rugată de fiica ei să o ajute să facă această transformare stilistică.

Ela Craciun, la urgenta cu fiica ei pe timp de pandemie

„Nu am vrut la început să facă așa ceva, dar m-am documentat și am înțeles că nu afectează părul și nici pielea. Nu știu însă dacă aș mai face-o. Pe etichetă spunea că se va duce culoarea la 2-3 spălări, însă și acum Alesia are părul roz. Poate că și eu îmi trăiesc copilăria prin ea. Încerc să îi satisfac multe pofte acum pentru ca, mai târziu, când va fi adolescentă, să nu fie rebelă și să vrea ea să încerce toate nebuniile”, declară Ela Crăciun.