Connect with us

Stiri Interne

Fiica lui Mircea Geoană s-a logodit. Foto de la evenimentul de la Mogoșoaia

Fiica lui Mircea Geoană, Ana, este stabilită deja de mai mulți ani în Statele Unite, acolo unde și-a întâlnit marea dragoste. Garrett Cayton, un fost coleg de facultate. Recent, Ana Geoană s-a logodit cu bărbatul iubit în cadrul unui eveniment desfășurat la Palatul Mogoșoaia.

Publicat

pe

Fiica lui Mircea Geoană s-a logodit. Foto de la evenimentul de la Mogoșoaia

Ana, fiica lui Mircea Geoană, este stabilită de mulți ani în Statele Unite. Acolo, la facultate, și-a întâlnit și marea dragoste. Este vorba despre Garrett Cayton, un tânăr care a cerut-o deja de soție. Cei doi au organizat petrecerea de logodnă în România, la Palatul Mogoșoaia. A fost un dublu motiv de sărbătoare, încât a fost și ziua de naștere a Anei.

„Obișnuiam să mergem la mese ca prieteni, în grupuri mai mari, și într-o zi l-am întrebat dacă vrea să luăm cina împreună. Nu i-am spus că vom fi doar noi doi, deși îmi doream să nu mai vină nimeni. Spre bucuria mea, a venit singur. Am fost la un restaurant grecesc din Philadelphia, numit Opa, la care niciunul dintre noi nu mai fusese până atunci. Am avut o seară grozavă și am vorbit ore întregi. După cină, am mers la barul nostru preferat din zonă. M-a condus acasă, dar totul s-a oprit aici. Am continuat să ne revedem și, treptat, am ajuns să fim de nedespărțit”, a povestit Ana Geoană pentru OK! Magazine.

Logodnicul american este fascinat de țara noastră. Deși vor locui în continuare în America, cei doi și-au propus să viziteze România cât de des este posibil. Cererea în căsătorie a venit într-o vacanță din Panama.

„Am fost pe o plajă frumoasă să vedem apusul și el se tot plângea că soarele nu mai apune odată. De îndată ce soarele a început să apună, m-a scos la o plimbare de-a lungul acelei plaje și m-a cerut romantic în căsătorie. A fost un moment foarte emoționant pentru mine și o șansă extraordinară să mai dau o nuanță cuvântului „apus“”, a mai povestit fiica lui Mircea Geoană.

Advertisement

Nunta va avea loc anul viitor, la Veneția.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana Geoana (@anageoana)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana Geoana (@anageoana)

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *