Connect with us

Stiri Interne

Fiica lui Mircea Geoană s-a măritat. Cum a arătat nunta de 2 milioane de dolari!

Fiica lui Mircea Geoană, stabilită deja de mulți ani în Statele Unite, s-a măritat cu americanul Garren Cayton. Nunta a costat nu mai puțin de două milioane de dolari și s-a desfășurat la Veneția, într-un cadru feeric.

Publicat

pe

Fiica lui Mircea Geoană s-a măritat. Cum a arătat nunta de 2 milioane de dolari!

Fiica lui Mircea Geoană, Ana, este stabilită deja de mai mulți ani în Statele Unite, acolo unde și-a întâlnit marea dragoste. Este vorba despre Garrett Cayton, un fost coleg de facultate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana-Maria Geoana (@anageoana)

În vara anului 2022, Ana Geoană s-a logodit cu bărbatul iubit în cadrul unui eveniment desfășurat la Palatul Mogoșoaia. A fost atunci un dublu motiv de sărbătoare, încât a fost și ziua de naștere a Anei.

Dacă la începutul anului Ana a făcut petrecerea burlăcițelor în America, alături de bunele sale prietene, iată că a avut loc și nunta.

Fericitul eveniment s-a desfășurat în weekend, la Veneția, într-un cadru feeric. A fost o nuntă ca în povești, iar prețul s-a ridicat la fabuloasa sumă de două milioane de dolari.

Conform cancan.ro, nunta nu a fost una cu dar, tipic românească, ci a respectat tradițiile de peste ocean. Mai exact, invitații le-au cumpărat mirilor cadouri dintr-o listă întocmită în prealabil de aceștia.

O altă tradiție americană respectată a fost aceea că părinții mirelui au plătit pentru nuntă.

Petrecerea s-a desfășurat la hotel Cipriani, o locație exclusivistă din Veneția. Se pare că printre invitați s-au numărat Andreea Esca și Camelia Șucu.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *