Connect with us

Cinenews

Filmul românesc de pe Netflix cu actori din Las Fierbinți

În top 10 al celor mai urmărite filme pe Netflix în țara noastră la momentul actual se regăsește și un film românesc regizat de Octavian Strunilă. Iată despre ce e vorba în filmul românesc de pe Netflix cu actori din Las Fierbinți!

Publicat

pe

Filmul românesc de pe Netflix cu actori din Las Fierbinți

O seară cu prietenii ia o întorsătură neașteptată. Motivul? Aceștia decid să-și împărtășească toate apelurile și mesajele primite pe telefoane. Aceasta este pe scurt descrierea filmului Complet Necunoscuți. Film românesc în regia lui Octavian Strunilă.

Filmul românesc este la momentul actual pe locul 8 în top 10 al celor mai urmărite filme pe Netflix în țara noastră. Din distribuție fac parte câțiva actori din Las Fierbinți. Este vorba despre Leonid Doni și Anca Dumitra.

Filmul este varianta românească a peliculei „Perfetti Sconosciuti” a lui Paolo Genovese, ecranizat deja în peste 20 de țări. Tot pe Netflix se găsește și varianta franceză a filmului, sub denumirea Nimic de Ascuns.

Complet Necunoscuți a fost filmat în perioada de start a pandemiei. Actorii au fost testați zilnic pe platourile de filmare. Unul dintre ei, însă, s-a infectat cu COVID-19 chiar înainte de începerea filmărilor. Astfel că a trebuit să fie înlocuit pe ultima sută de metri.

5 seriale franțuzești pe Netflix pe care să le urmărești

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *