Connect with us

Stiri Interne

Finala America Express. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat cei 30.000 de euro!

Aventura vedetelor din România prin America Latină s-a încheiat aseară. Postul de televiziune Antena 1 a difuzat duminică finala America Express, iar marii câștigători ai premiului în valoare de 30.000 de euro sunt Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Publicat

pe

Finala America Express. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat cei 30.000 de euro!

Duminică seara, românii au urmărit cu sufletul la gură finala America Express. Bătălia pentru marele premiu s-a dat între echipele Andreea Bălan – Andreea Antonescu și Cătălin Bordea – Nelu Cortea.

După o cursă plină de aventuri, emoție și adrenalină în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori – El Dorado, echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea a ieșit învingătoare. Aceștia au plecat acasă cu o satisfacție imensă și cu amuleta de 30.000 de euro.

Etapa finală a fost una presărată cu misiuni dificile, în care concurenții au fost nevoiți să-și depășească limitele pentru a găsi indiciile de care aveau nevoie pentru a înainta în cursă. Concurenții au îndeplinit misiuni și au descoperit numere care reprezentau parole și răspunsuri la ghicitori.

Echipele ajunse în finală au trebuit chiar să învețe limbajul Braille sau să zboare cu parapanta pentru a putea rezolva unele dintre ecuații. De asemenea, într-o cameră de hotel, concurenții au descoperit indicii care le-au dezvăluit cifrul unui seif. În seif se afla ultima bucată din harta către punctul final de întâlnire cu Irina Fodor: castelul San Felipe.

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au fost cei care au ajuns primii în punctul de întâlnire, câștigând astfel marea finală.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bordea (@bordeacatalin)

„N-am muncit pentru ceva așa de mult în toată viața mea. Nu se compară cu absolut nimic”, au exclamat cei doi câștigători.

„Ne-am bucurat pentru băieți, ne bucurăm. Am dorit o luptă corectă și am dorit o luptă alături de niște oameni puternici, pe care i-am susținut din prima secundă”, au declarat și Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *