Connect with us

Stiri externe

Fiul lui Alain Delon filmează în România. Cum arată la 58 de ani!

Anthony Delon, fiul legendarului Alain Delon, se află în această perioadă în România. Actorul a venit în țara noastră, mai exact la Oradea, pentru filmările unei producții în care va juca alături de actori români, dar și de celebrul Mickey Rourke. Iată cum arată Anthony la vârsta de 58 de ani.

Publicat

pe

Fiul lui Alain Delon filmează în România. Cum arată la 58 de ani!

Anthony Delon are 58 de ani și este fiul lui Natalie și Alain Delon. În această perioadă, actorul cu origini franceze, născut la Los Angeles, se află în România. El a venit la Oradea pentru filmările producției „21 de rubini”. Filmul este un românesc în regia preotului ortodox Ciprian Mega. Din distribuție vor face parte atât actori români, cât și nume celebre la nivel internațional. Pe lângă Anthony Delon, în film vor mai juca Mickey Rourke și actrița italiană Elisabetta Pellini.

Magda Catone, Dorel Vișan, Răzvan Vasilescu sau Ela Ionescu sunt doar câțiva dintre actorii români implicați în acest proiect. Filmările au început deja și se vor desfășura, conform Gândul, în mai multe locații din Oradea. Printre acestea se numără Teatrul Regina Maria din Oradea, Casa Darvas La Roche, Sinagoga evreiască sau Palatul Apollo.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anthony Delon (@therealanthonydelon)

Însuși fiul lui Alain Delon a postat pe rețelele de socializare un video realizat în parcul din Oradea.

„Sunt în România, la Oradea, unde luni, voi începe filmările. Este o producție românească, cu un realizator tânăr. Un film care are două particularități, plăcute amândouă: prima este că mă voi reîntâlni cu Mickey Rourke pentru filmări, iar a doua este că regizorul este un tânăr preot ortodox. Religia dă un fel de inspirație aparte. Tipul e serios, a avut filme selectate la Berlin, la Moscova”, a spus Anthony pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anthony Delon (@therealanthonydelon)

Filmul urmărește povestea unei tinere procuroare, Nina (Corina Moise), și a soțului ei regizor de film pe nume Yuri (Anthony Delon).

Alain Delon a fost considerat în tinerețe unul dintre cei mai frumoși bărbați ai lumii. A cucerit milioane de fane din întreaga lume prin intermediul celor peste 100 de filme în care a jucat. Are acum 87 de ani, însă fiul său pare că îi calcă pe urme atât în ceea ce privește imaginea, cât și pasiunea pentru cinematografie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anthony Delon (@therealanthonydelon)