Connect with us

Stiri externe

Fiul lui Denzel Washington, noul star de la Hollywood!

Fiul lui Denzel Washington, John David Washington, și-a dorit întotdeauna să calce pe urmele celebrului său tată. Să devină actor la Hollywood! Visul lui s-a îndeplinit!

Publicat

pe

Fiul lui Denzel Washington, noul star de la Hollywood!

John David Washington a visat mereu să fie actor. La fel ca tatăl său, celebrul Denzel Washington.

„Întotdeauna mi-am dorit să fac ce face el, întotdeauna mi-am dorit să fiu artist”, a declarat el într-un interviu pentru WSJ Magazine. Cu toate astea, fiul lui Denzel Wahsington s-a temut că va trebui să trăiască o viață în umbra tatălui său.

Acesta este motivul pentru care a încercat mai întâi o carieră în fotbal. A jucat vreme de 4 ani fotbal, dar apoi a hotărât că e momentul să își urmeze visul de a ajunge la Hollywood.

„M-am ascuns în spatele fotbalului, mi-am ascuns adevărata identitate”, a mai declarat el.

A mers la casting pentru serialul HBO Ballers, dar a ținut secret acest lucru. I-a spus tatălui său abia după ce a primit rolul.

„Am vrut pur și simplu să-mi demonstrez mie că pot face asta. Nu voi uita niciodată cum mi-a spus că e mândru de mine. A fost un moment extraordinar”, a adăugat John David Washington.

După rolul din Ballers, fiul lui Denzel Washington a jucat rolul Ron Stallworth în BlaKkKlansman. A fost nominalizat chiar la Globurile de Aur și la Screen Actors Guild Awards pentru acest rol.

Recent, John David Washington a jucat în filmul Tenet al lui Christopher Nolan, alături de Robert Pattinson. Curând îl vom putea vedea în Malcom & Marie pe Netflix.

Scandal de infidelitate! Danzel Washington, surprins cu o alta femeie decat sotia lui de 30 de ani!

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *