Connect with us

Stiri Interne

Fiul lui Ilie Dumitrescu, asemănat cu Jude Law

Fiul lui Ilie Dumitrescu a ales calea actoriei și nu crea a fotbalului precum celebrul său tată. După ce a luat lecții de actorie, el a jucat deja în trei filme. Acum, la vârsta de 19 ani, este comparat de mulți, fizic, cu Jude Law.

Publicat

pe

Fiul lui Ilie Dumitrescu, asemănat cu Jude Law

Ilie Dumitrescu Jr, fiul celebrului fotbalist Ilie Dumitrescu, a ales o altă carieră decât cea cu care s-a făcut remarca tatăl său.

Tânărul a luat lecții de actorie la Mandragora Movies Film Academy și a prins deja trei roluri în lung metraje precum Love by Design (în care rolul principal îl are Giulia Nahmany), Palatul Pionierilor B’92 și Un pas în urma serafimilor, ultimul urmând să fie lansat în cinematografe pe 22 septembrie.

Ilie spune că rezonează mult mai mult cu acest domeniu decât cu cel sportiv. “Este un sport foarte frumos şi demn de admirat. Însă vibraţiile mele rezonează mai bine cu cele din actorie. Deşi multă lume ar spune că în actorie se regăsesc prefăcătoria şi neadevărul, paradoxul face că adevărul este cea mai bună minciună”, a declarat el conform Click.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *