Connect with us

Recomandarea ADPM

Fiul sultanului Bruneiului, nunta de 100 de milioane de dolari! Pe ce s-au dus atatia bani!

Abdul Malik (31 de ani), fiul sultanului Bruneiului, s-a insurat si a avut parte de o nunta care a costat 100 de milioane de dolari. Evenimentul a fost extrem de fastuos, a durat 10 zile si a excelat in detalii de lux ametitor.

Publicat

pe

nunta-fiu-sultan-brunei

Sultanul Bruneiului este unul din cei mai bogati oameni ai planetei si extrem de generos atunci cand organizeaza evenimente importante ale familiei sale.

In trecut, atat pentru ziua lui de nastere, cat si pentru cea a fiilor lui, a adus in Brunei o serie de artisti consacrati pentru a sustine concerte, pe care i-a platit cu sume colosale.

Spre exemplu, in 1996, la ziua lui de nastere l-a adus pe Michael Jackson pentru a sustine un concert gratuit pentru intreaga populatie a micului stat din insula Borneo, concert pentru care megastarul a fost platit cu aproape 20 de milioane de dolari.

Abdul-Malik-sultan-brunei-nunta-2

Mirele Adbul Malik si mireasa Dayangku Raabi’atul ’Adawiyyah Pengiran Haji Bolkiah

Zilele trecute, fiul sultanului, Adbul Malik, cel de-al doilea in seria de succesiune la tron, s-a insurat cu o tanara de 22 de ani.

Este vorba de Dayangku Raabi’atul ’Adawiyyah Pengiran Haji Bolkiah, de profesie analist programator si instructor IT.

Ceremonia a avut loc in Brunei si a costat 100 de milioane de dolari, exceland din plin la capitolul lux.

Abdul-Malik-sultan-brunei-nunta-1 Abdul-Malik-sultan-brunei-nunta-5

Mirii au purtat straie traditionale acoperite cu aur si diamante. Spre exemplu, mireasa a purtat un colier cu diamante si smaralde cu diametrul de 2 centimentri fiecare, dar si pantofi Christian Louboutin, realizati la comanda, acoperiti cu cristale, precum si o serie de bratari si brose de aur cu pietre pretioase masive.

Buchetul de mireasa a fost plin cu pietre nestemate si a valorat jumatate de milion de dolari.

Abdul-Malik-sultan-brunei-nunta-3 Abdul-Malik-sultan-brunei-nunta-4

Ceremonia a avut loc in palatul imens din Brunei, ce are aproape 1800 de camere. In sala tronului cei doi miri au schimbat juramintele de iubire, in fata a peste 4000 de invitati din intreaga lume. Petrecerea de dupa a excelat la capitolul lux si abundenta. 6000 de invitati au petrecut timp de 10 zile.

sultan-brunei

Sultanul Bruneiului, Muda Hassanal Bolkiah

Sultanul Bruneiului are 12 copii, 5 fii si 7 fiice, din cele trei casatorii.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *