Connect with us

Stiri Interne

Florin Calinescu si-a povestit drama la Pro TV. VIDEO

Actorul Florin Calinescu a vorbit pentru prima data la televiziune despre dramele din viata lui, in cadrul emisiunii „Romanii au talent!” de la Pro TV.

Publicat

pe

Membru al juriului, Florin Calinescu a fost impresionat de numărul prezentat de un dansator de 19 ani, crescut in plasament la o familie modesta de la tara.

Romanii au talent 2017: Calin Muresan – Dans contemporan pe romaniiautalent.protv.ro

Concurentul a povestit detalii atat de dure, incat Florin Calinescu, trecut si el prin multe suferinte, a fost impresionat si a simtit nevoia sa faca public felul in care a trecut peste acele momente de cumpana.

Pentru ca un actor trebuie sa rada si sa planga indiferent de starea din sufletul lui, Calinescu a recunoscut ca meseria l-a obligat sa urce pe scena dupa o inmormantare in familie.

„Eu am făcut o meserie la fel de grea. Directorul imi spunea: la ce ora este inmormanarea? La 13.30? OK. Spectacolul este la 19.00, deci poti sa vii. Actoria este o meserie blestemata, dar trebuie s-o fac, ca alta nu stiu. La fel si cu tine!”, i-a spus Florin Calinescu tanarului Calin Muresan.

Dansatorul Calin Muresan a trecut mai departe, obtinand „nota” maxima: patru de „Da”.
Florin CalinescuAnii in care a fost o prezenta mai rara la televiziune au fost extremi de grei pentru Florin Calinescu. Actorul a trait adevarate drame, pierzandu-si pe rand sotia, parintii si pe fiul cel mic, Luca. Cooptarea lui in formatul „Românii au talent!” l-a ajutat sa revina la cariera care i-a adus glorie la Pro TV.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *