Connect with us

Evenimente

Florin Piersic, sarbatorit de 4000 de spectatori

Publicat

pe

Florin Piersic a sarbatorit 50 de ani de cariera 

 

Peste 4000 de oameni i-au fost alaturi lui Florin Piersic marti seara, la Sala Palatului, in cadrul spectacolului ce a aniversat 50 de ani de cariera a actorului. Printre ei si vedete, colegi de breasla: Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Draga Olteanu Matei, Nae Lazarescu, Vasile Murariu, Ileana Stana Ionescu, Rodica Popescu Bitanescu, Jean Constantin, Dorel Visan, Corina Chiriac, Madalina Manole, Gabriel Cotabita, Ovidiu Komornyic, Mirabela Dauer, Madalina Manole, Marina Voica, Andra. 

 

Advertisement

 

Florin Piersic si Corina Chiriac 

 

A fost un eveniment presarat de numeroase momente comice gratie povestirilor hilare ale invitatilor si sarbatoritului, dar si clipe care au emotionat spectatorii pana la lacrimi (remember-ul marilor actori care au parasit scena prea devreme), presarate cu superbe melodii dedicate maestrului si chiar piese desprinse de pe albumul „Hoinarind printre amintiri”, lansat recent chiar de Florin Piersic.

 

 

Ileana Stana Ionescu si Florin Piersic 

Advertisement

 

„O sa-l vedeti pe Florin Piersic descheiat la suflet, intr-o forma incredibila si cu acelasi har unic. Il ador, e energic si plin de culoare, spumos si plin de umor aproape integral. Maestrul e o minune a naturii umane! La varsta lui, altii joaca sah in parc sau nu mai sunt, iar el era mai odihnit ca toti, dupa 5 ore de live. 

 

 

Florin Piersic si Rodica Popescu Bitanescu 

 

Advertisement

Ii ador candoarea, bunatatea si inteligenta, iar felul in care stie sa tina o sala plina, nemiscata, timp de 5 ore, e fenomenal si nu mai stiu al doilea om care sa poata face asa ceva”, a declarat Mihaela Radulescu, prezentatoarea spectacolului.  

 

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *