Connect with us

Stiri Interne

Florin Ristei s-a despărțit de Naomi Hedman. Cum a dat vestea!

Florin Ristei a confirmat despărțirea de Naomi Hedman, după o perioadă în care presa a scris despre o posibilă ruptură între cei doi. Iată cum a dat artistul vestea separării de frumoasa Naomi!

Publicat

pe

Florin Ristei s-a despărțit de Naomi Hedman. Cum a dat vestea!

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunoscut, în urmă cu câțiva ani, pe scena X Factor. El era jurat, iar ea concurentă. Încă din etapa audițiilor, între cei doi s-a creat o conexiune care, mai târziu, s-a transformat în poveste de dragoste.

Naomi și Florin au ajuns astfel să formeze unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi păreau că se înțeleg de minune și aveau chiar gânduri de căsătorie.

La începutul anului, însă, presa a început să scrie despre o posibilă despărțire. Totul după ce Naomi a șters de pe rețelele de socializare toate fotografiile în care apărea alături de Ristei. Apoi, aceasta a început să posteze imagini în care apărea alături de un alt bărbat. Este vorba despre un alt artist, Remi Black.

La acel moment, click.ro l-a contactat pe Florin pentru a comenta zvonurile separării. Acesta a preferat să răspundă evaziv și să păstreze misterul.

„Nu aveți de unde să știți și nici eu nu vă voi spune”, a declarat el atunci.

Iată însă că a venit și momentul ca acesta să recunoască public despărțirea. Se pare că Naomi a decis să părăsească România și să revină în Marea Britanie. Distanța a fost cea care i-a separat.

Dezvăluirile au fost făcute în cadrul podcastului „Fiertzi pe Power Couple”, moderat de Speak.

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze. De vorbit, vorbim, dar sunt supărat. (…) Mi-e dor de ea”, a declarat el.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *