Connect with us

ADPM Travel

flydubai zboară din Cluj-Napoca spre Dubai din noiembrie 2021

Compania aeriană flydubai anunță lansarea, începând cu data de 3 noiembrie 2021, a două zboruri săptămânale între Dubai International (DXB) și Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (CLJ).

Publicat

pe

flydubai zboară din Cluj-Napoca spre Dubai din noiembrie 2021

În prezent, flydubai operează două zboruri zilnice între Dubai și București. Odată cu începerea zborurilor dinspre și către Cluj-Napoca în noiembrie, compania va deservi piața din România cu un total de 16 zboruri săptămânale.

„Am început să operăm mai întâi către București cu patru zboruri pe săptămână în 2012. De atunci, flydubai și-a triplat operațiunile pe piață, deoarece cererea a crescut pentru traficul comercial și de marfă între România și EAU. Suntem încântați să oferim mai multe opțiuni de legături aeriene directe și convenabile între România și Dubai odată cu începerea zborurilor către/dinspre Cluj-Napoca”, declară Ghaith Al Ghaith, director executiv al flydubai.

Cluj-Napoca este al doilea oraș ca mărime din România cu una dintre cele mai dinamice economii din țară și este cel mai mare centru de inovare și oportunități de afaceri din Transilvania. Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (CLJ) este considerat o importantă poartă de acces către regiunea de nord-vest a României. Situat la 10 kilometri est de centrul orașului Cluj-Napoca, aeroportul este aproape de cele mai importante atracții ale orașului; cunoscut și sub numele de „Inima Transilvaniei”.

„Noul serviciu flydubai va deservi mai mult de 3,5 milioane de persoane care trăiesc la dinstanță nu foarte mare de Cluj. Oferindu-le astfel comoditatea legăturilor aeriene directe către Dubai. Ei vor avea astfel acces mai ușor și la alte destinații din portofoliul nostru, cum ar fi Colombo, Male și Zanzibar”, explică Jeyhun Efendi, vicepreședinte senior, operațiuni comerciale și comerț electronic al flydubai.

Din Dubai există numeroase conexiuni flydubai și Emirates spre peste 190 de destinații, inclusiv Australia, China, Oceanul Indian, Japonia, Asia de Sud și Statele Unite.

Pasagerii care rezervă un zbor flydubai către Dubai vor primi un bilet gratuit de 1 zi pentru a vizita Expo 2020 Dubai, care va avea loc în perioada 01 octombrie 2021 – 31 martie 2022. Oferta este valabilă pentru toate rezervările efectuate începând cu 01 septembrie pentru cei ce vor călători pe perioada de desfășurare a evenimentului.

Zborurile flydubai pot fi rezervate prin agențiile de turism partenere sau online pe www.flydubai.com.

Andreea Esca și fiica ei, Alexia, vacanță de neuitat în Dubai

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *