Connect with us

ADPM Health

A fost lansat CLATUU Alpha, tehnologia neinvaziva care elimina definitiv grasimea chiar si din zonele dificil de tratat

Top Line Medical a lansat in Romania CLATUU Alpha, cea mai noua generatie de criolipoliza, tehnologia care ne ajuta sa scapam definitiv de depozitele adipoase din zonele incapatanate.

Publicat

pe

A fost lansat CLATUU Alpha, tehnologia neinvaziva care elimina definitiv grasimea chiar si din zonele dificil de tratat

Multumita tehnologiei avansate si a celor sapte noi tipuri de aplicatoare, tratamentul se deruleaza pe o durata mai scurta, este mai intens si actioneaza pe suprafete mai mari, dar si in zone de dimensiuni reduse, unde eficienta era pana acum limitata.

CLATUU Alpha se adreseaza celor care vor sa scape de depozitele de grasime, nu au timp de sport, ori fac sport si au un regim de viata sanatos dar nu pot scapa de anumite depozite incapatanate de grasime din zone precum abdomen, coapse, spate, picioare, deasupra genunchilor, axila, brate, linia sanilor, zona de sub fese. In plus, are rezultate exceptionale si in a elimina barbia dubla.

CLATUU Alpha se bazeaza pe o tehnologie de inghetare 360 de grade, are o eficienta mult mai crescuta decat metodele conventionale ori generatiile anterioare de CLATUU si garanteaza stiintific ca ingheata grasimea si o elimina fara a afecta tesuturile din jur.

Efectele criolipolizei cu CLATUU Alpha se vad in cateva saptamani dupa efectuarea tratamentului.

Advertisement

O sedinta CLATUU Alpha dureaza 40 de minute si are pretul de 1780 lei la Centrele Silhouette si Cronos Med din Bucuresti.

Cum slabeste Adelina Pestritu dupa nastere. Scapa definitiv de stratul adipos cu CLATUU!