Connect with us

Stiri Interne

Fosta soție a lui Pepe s-a recăsătorit. Gabriela Firea, printre invitații la eveniment!

După ce artistul a devenit din nou tată chiar săptămâna trecută, iată că și fosta soție a lui Pepe s-a recăsătorit și se pregătește să nască. Gabriela Firea s-a numărat printre invitații la fericitul eveniment!

Publicat

pe

Fosta soție a lui Pepe s-a recăsătorit. Gabriela Firea, printre invitații la eveniment!

Fosta soție a lui Pepe s-a recăsătorit la doar câteva zile după ce artistul a devenit din nou tată. Ba mai mult decât atât, și ea se pregătește să fie pentru a treia oară mamă. Chiar weekend-ul acesta, frumoasa brunetă s-a cununat cu partenerul ei, Ibrahim, în mare secret. Printre invitații de seamă la eveniment s-a numărat fostul primar Gabriela Firea și soțul acesteia, Florentin Pandele.

Discreți din fire, Raluca și Ibrahim nu au dorit să comenteze public acest moment fericit din viața lor. În mediul online au apărut însă imagini de la eveniment. În fotografii, Raluca Pascu apare în rochie albă, alături de Maria și Rosa, cele două fetițe pe care le are din căsnicia cu Pepe.

Raluca va naște curând o fetiță, iar surorile mai mari abia așteaptă să o cunoască pe noua membră a familiei. Și Pepe a devenit din nou tată săptămâna trecută. Iubita sa, Yasmine, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

La finele anului 2020, Pepe și Raluca au decis să se despartă după 8 ani de căsnicie. Timpul a trecut, iar ambii și-au refăcut viețile alături de alți oameni.

Pepe, pentru a treia oară tată! Iubita lui a născut!