Connect with us

Stiri externe

Fostele iubite ale Printului Harry pana la logodna cu Meghan Markle

Inainte de logodna cu Meghan Markle, Printul Harry a avut relatii sau a flirtat cu mai multe tinere de-a lungul timpului. Iata lista cuceririlor.

Publicat

pe

Fostele iubite ale Printului Harry pana la logodna cu Meghan Markle

Printul Harry si-a anuntat saptamana aceasta logodna cu Meghan Markle. Nunta urmeaza sa aiba loc in luna mai a anului viitor. Inainte de relatia cu Markle, Harry a avut mai multe relatii sau intentii de a avea relatii cu tinere mai mult sau mai putin cunoscute.

In 2003 se zvonea ca ar avea o relatie cu prezentatoarea TV de la Sky Sports F1, Natalie Pinkham. Nu au confirmat niciodata aceste zvonuri.

In 2004 s-a iscat un scandal mediatic dupa ce Cassie Sumner a pretins ca a petrecut o noapte cu William dupa ce s-au intalnit intr-un club din Londra.

Cea mai lunga relatie de pana acum a fost cea cu Chelsy Davy, intre 2004 si 2011, cu suisuri si coborasuri. Cu ea si-a facut si aparitia la nunta fratelui sau, William, din 2011.

Advertisement

In 2009 s-a spus ca Harry ar avea o relatie cu prietena lui Kate Middleton, Astrid Harbord

In acelasi an s-a zvonit si despre relatia cu Carolin Flack, gazda X Factor UK. Cei doi s-au despartit imediat dupa ce informatia a aparut in presa.

Dupa ce s-a despartit de Chelsea Davy, Harry s-a intalnit, se pare, de cateva ori cu artista norvegiana Camila Romestrand.

In 2011 s-a zvonit ca se intalneste cu modelul si actrita Florence Brudenell.

Intre 2012 si 2014, Harry a avut o relatie cu actrita Cressida Bonas. S-au despartit pentru ca aceasta nu mai suporta atacurile din presa si din partea publicului.

Advertisement

In 2012, se pare ca s-a intalnit si cu Mollie King, artista din trupa The Saturdays.

In primavara lui 2015, Harry a fost fotografiat alaturi de artista Ellie Goulding, despre care s- spus ca au fost zariti sarutandu-se.

https://www.youtube.com/watch?v=CG7obdrJSsM

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *