Connect with us

Stiri Interne

Fostul Principe Nicolae, relație tensionată cu Principesa Margareta

Conflictul dintre fostul Principe Nicolae și Familia Regală este cunoscut publicului larg. Casa Regală l-a renegat pe Nicolae, căruia i-au retras titlul de Principe în 2015. Iată care este relația dintre el și mătușa sa, Principesa Margareta.

Publicat

pe

Fostul Principe Nicolae, relație tensionată cu Principesa Margareta

Fostul Principe Nicolae a vorbit, într-un interviu pentru OK! Magazine, care este relația dintre el și Principesa Margareta. Mătușa lui și totodată Custodele Coroanei.

Fostul principe Nicolae e nepotul regelui Mihai I al României. El a rămas fără titlul său în anul 2015, în urma unui scandal de paternitate. Într-un interviu pentru revista OK! Magazine, el a dezvăluit ce relație are acum cu principesa Margareta, mătușa lui șu Custodele Coroanei.

„Cu sau fără titlu, am continuat misiunea familiei mele în România. Titlul l-am primit de la bunicul meu, Regele Mihai, și el nu mi-a retras nimic. Așa-zisa decizie de la 1 august 2015 nu era semnată, iar peste o lună și jumătate, când am fost la ziua de naștere a bunicii mele, regele nu mi-a pomenit nimic de această decizie. A fost, ca de obicei, o discuție între bunic și nepot. Așa cum l-am cunoscut, dacă ar fi dorit să ia această decizie, m-ar fi chemat înainte, să vorbim. Nu s-a întâmplat așa ceva. Adevărul a ieșit la iveală și public, anul trecut, când am câștigat procesul din Elveția intentat în 2017 de către mătușa mea. Când am dorit să-l văd pe bunicul meu pentru ultima dată și nu mi s-a permis, aceea fiind a șaptea încercare, încă din vara lui 2015. Argumentul instanței a fost dosarul medical al bunicului meu. Este public rezultatul procesului”, a declarat el.

Există cale de împăcare? Iată ce spune nepotul Regelui Mihai.

„Este normal să vreau o familie unită și ușa mea este deschisă pentru orice membru al familiei. Mi-am exprimat această dorință de nenumărate ori. Am spus și susțin că doresc să trăiesc într-o familie unită, mai ales că Familia Regală trebuie să fie un exemplu demn de urmat.

Advertisement

Toate încercările mele din ultimii șapte ani nu au avut niciun efect. Cum se vede, mătușa mea a ales lipsa de relații dintre noi. Mai mult de atât, mă denigrează prin diferite scrisori trimise unor instituții în care mi se interzice accesul la evenimente importante pentru istoria României și a familiei mele. Mulțumesc socrilor mei pentru ajutor și pentru atmosfera caldă în care trăim”, a mai declarat fostul Principe Nicolae pentru OK! Magazine.

Alina și Nicolae al României, pictorial în costume populare, de Sânziene