Connect with us

Stiri Interne

Fostul soț al Elenei Băsescu face nuntă în Turcia. Cine e aleasa?

Fostul soț al Elenei Băsescu și-a refăcut viața la 4 ani după divorț. Mai mult decât atât, Bogdan Ionescu se pregătește acum de nuntă, un eveniment luxos ce se va desfășura în Turcia. Iată cine este aleasa lui!

Publicat

pe

Fostul soț al Elenei Băsescu face nuntă în Turcia. Cine e aleasa?

Fostul soț al Elenei Băsescu se pregătește de nuntă. La 4 ani după divorțul de Elena, a redescoperit fericirea în brațele altei femei. Numele ei este Sheila, iar nunta va avea loc curând. Nu în România, ci într-una dintre cele mai luxoase locații din Istanbul.

Conform Cancan.ro, fostul soț al Elenei Băsescu și iubita lui se vor căsători pe data de 3 octombrie. Nu au ales întâmplător Turcia, ci pentru că este țara de origine a viitoarei mirese.

Nunta va avea loc la Cirigan Palace Kempinski, unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din Istanbul.

Bogdan Ionescu și Sheila formează un cuplu de ceva vreme. Iar perioada pandemiei, petrecută împreună, se pare că le-a prins foarte bine. Cei doi au stat în izolare, la țară, nu mai puțin de 75 de zile.

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au fost căsătoriți între 2012 și 2016. Au împreună doi copii: Sofia Anais și Traian Junior. Chiar și după divorț, ei păstrează o relație civilizată de dragul celor mici.

Noua iubita a lui Bogdan Ionescu seamana izbitor cu Elena Basescu, fosta lui sotie

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *