Connect with us

Stiri externe

Fotografiile oficiale de la nunta lui Brooklyn Beckham

Fiul soților David și Victoria Beckham s-a căsătorit chiar weekend-ul trecut. Tânărul este acum bărbat însurat, iar soția sa este frumoasa Nicola Peltz. Cei doi au o relație din 2020. Iată fotografiile oficiale de la nunta lui Brooklyn Beckham.

Publicat

pe

Fotografiile oficiale de la nunta lui Brooklyn Beckham

Brooklyn Beckham s-a însurat cu aleasa inimii lui, frumoasa Nicola Peltz, la doi ani după ce a cerut-o de soție. Ceremonia s-a desfășurat la casa din Palm Beach (Florida) a familiei Peltz. Evenimentul a fost unul extrem de elegant, iar alături le-au fost prietenii și familia.

Toată lumea a așteptat să vadă fotografiile oficiale de la nuntă. Acest lucru s-a întâmplat ieri. Imaginile au fost publicate de revista Vogue.

În ziua cea mare, Nicola Peltz a purtat o superbă creație Valentino, realizată special pentru ea de către designerul Pierpaolo Piccioli.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @brooklynpeltzbeckham

Brooklyn Beckham a arătat la rândul lui impecabil, într-un costum Dior by Kim Jones.

„Îţi mulţumesc pentru cel mai frumos weekend din viaţa mea. Tu eşti vântul din spatele aripilor mele.” – acesta este mesajul scris de Nicola Peltz în dreptul imaginii în care tatăl ei o conduce la altar.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Părinții lui Brooklyn Beckham, David și Victoria, le-au fost alături tinerilor în cea mai fericită zi. Nu au lipsit nici frații mirelui, Romeo, Cruz și Harper.

Brooklyn Beckham s-a însurat. Cum a fost la nuntă și ce vedete au participat!