Connect with us

Stiri externe

Freida Pinto, superba la Cannes intr-o rochie cu pene Michael Kors!

Actrita indiana Freida Pinto a punctat o aparitie de exceptie la Festivalul de Film de la Cannes la premiera peliculei „Saint Laurent”. Freida a fost prezenta la eveniment in calitate de ambasador al brandului de cosmetice L’Oreal, alaturi de Eva Longoria si numeroase supermodele.

Publicat

pe

freida2

freida-pinto

Freida Pinto n-a mai jucat intr-un film de mai bine de doi ani si revine in atentie punctand o aparitie de exceptie pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Cannes, ajuns in acest an la editia cu numarul 67. Freida a aratat ca un veritabil star de la Hollywood intr-o rochie cu pene, creatie Michael Kors, aceasta fiind prezenta la premiera peliculei „Saint Laurent” in calitate de Ambasador al brandului L’Oreal.

freida-eva

Pinto, alaturi de Eva Longoria, Natasha Poly, Isabeli Fontana, Grazi Massafera si Tais Araujo. Toate sunt ambasadoare ale brandului L’Oreal.

Freida Pinto a cunoscut succesul in urma peliculei lui Danny Boyle din anul 2008, insa de atunci n-a mai avut parte de un rol major. In acest an, Freida planuieste sa revina in mainstrem cu doua filme: „Knight of Cups” si „Desert Dancer”. Freida are o relatie cu Dev Patel inca din timpul filmarilor la „Slumdog Millionaire”, insa cei doi si-au tinut relatia ascunsa de ochii presei si pozeaza ca un cuplu discret.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *