Connect with us

Cinenews

„Frozen”, cel mai de succes film animat din toate timpurile! Incasarile depasesc 1 miliard $!

„Frozen” a devenit cel mai de succes film animat din toate timpurile, intrand dupa acest weekend in topul celor mai de succes 10 filme din istoria cinematografiei. „Frozen” a depasit recordul detinut pana acum de „Toy Story 3” si cumuleaza incasari de 1,073 miliarde dolari.

Publicat

pe

Frozen_a_l

„Frozen” a castigat Oscarul pentru cel mai bun film de animatie si intra acum in categoria celor mai de succes 10 filme din istoria cinematografiei, devenind cel mai bun film animat al tuturor timpurilor. Dupa un alt weekend cu incasari mari, „Frozen” ajunge la suma de 1,072 miliarde de dolari, depasind astfel „Toy Story 3”, care a incasat „doar” 1,063 miliarde dolari.

„Frozen” a incasat in Statele Unite 398,4 milioane de dolari, iar de pe pietele externe suma de 674 milioane de dolari. Performanta recenta a fost obtinuta dupa ce filmul domina clasamentul de box-office din Japonia, ultima mare piata unde a avut premiera. Aici, „Frozen” a incasat pana acum suma de 50 de milioane de dolari.

Specialistii estimeza ca „Frozen” ar putea depasi in incasari chiar si pelicula „Dark Knight Rises”, care a strans suma de 1,084 miliarde de dolari.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *