Connect with us

Stiri Interne

Frumoasele de la Amadeus vor canta pentru regina Marii Britanii! Iata cum se poate acest lucru!

Frumoasele si talentatele artiste din trupa Amadeus sunt invitate sa cante, in curand, la un eveniment ce va avea loc in Londra si care va fi vizionat chiar de Regina Marii Britanii Elisabeta a II-a.

Publicat

pe

Amadeus-Londra-1

Cele patru artiste din trupa Amadeus cuceresc Londra. Dupa un prim concert sustinut in cadrul unei mari expozitii internationale, artistele urmeaza sa cante in curand la un eveniment ce va fi vizionat chiar de Regina Marii Britanii Elisabeta a II-a.

Frumoasele soliste din Romania au fost invitate saptamana trecuta sa puna in scena un concert in formula de cvartet, la inaugurarea unei expozitii internationale dedicate industriei de entertainment.

Amadeus-Londra-2

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis au impresionat miile de vizitatori ai evenimentului cantand live Carmen (Bizet), Bolero (Ravel), Storm (Vivaldi) sau Derniere Dance (Indila).

Amadeus-Londra-3

Concertul de la expozitia internationala va fi urmat, in curand, de un altul, de aceasta data intr-un cadru exclusivist, in cadrul unei expozitii de arta contemporana, eveniment desfasurat sub Inaltul Patronaj al Casei Regale a Marii Britanii. Astfel se face ca prestatia artistelor din Romania va ajunge inclusiv in atentia Reginei Elisabeta a II-a, mai exact, ulterior, prin intermediul inregistrarii video a concertului.

Amadeus-Londra-4

In ciuda programului incarcat, dupa spectacolul sustinut la expozitia internationala, cele patru artiste au reusit sa isi aloce doua zile pentru a vizita Londra. S-au plimbat pe strazile celui mai intins oras din Europa, l-au admirat din London Eye, imensa roata de 135 de metri inaltime, au vizitat locatia unde trupa Beatles a sustinut ultimul concert, sau casele unde au locuit Jimi Hendrix, compozitorul Handel sau scriitorul Charles Dickens.

Advertisement

Amadeus este trupa romaneasca ce a concertat pana acum cel mai des in afara granitelor tarii. Talentatele artiste sunt invitate sa sutina concerte in cadrul evenimentelor exclusiviste de pretutindeni. Au la activ sute de concerte, pe trei continente, atat la evenimente ce promoveaza tara noastra ca destinatie turistica si culturala, cat si la festivaluri de muzica internationale.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *