Connect with us

Stiri Interne

Gabriela Cristea si Marcel Toader, nunta la finalul lunii

Gabriela Cristea si Marcel Toader se vor intalni pe 28 septembrie la nunta unor apropiati ce vor fi nasiti de finii lor, Diana Bisinicu si sotul ei. Cei doi fost soti vor trebui astfel sa petreaca cateva ore de complezenta.

Publicat

pe

marcel-toader-gabriela-cristea11

Desi au divortat de cateva luni bune si nu par a mai avea sanse de impacare, Gabriela Cristea si Marcel Toader vor da nas in nas la finalul lunii la o nunta. Cei doi fosti soti se afla pe lista de invitati la evenimentul unde finii lr, Diana Bisinicu si sotul ei, sunt nasi, sustine WOWbiz.ro.

Nunta va avea loc pe 28 septembrie si va fi prima ocazie in care Gabriela si Marcel se vor revedea si unde vor trebui sa stea impreuna.

Este insa posibil ca Marcel Toader sa profite de aceasta ocazie pentru a incera sa o recucereasca pe fosta lui sotie. In ultimul timp, el a dat semne ca regreta despartirea de Gabriela.

La inceputul luni, in ziua in care trebuiau sa aniverseze sase ani de cand s-au casatorit, Toder si-a spus of-ul pe Facebook. “Buna dimineata 6 Septembrie. 6 dimineata. Au trecut 6 ani !”.

marcel-toader-gabriela-cristea-botez

 

Advertisement

Nostalgia mesajului a devenit si mai evidenta cand Marcel a revenit cu o noua postare: “Azi a inflorit trandafirul japonez de pe terasa mea; din cate stiu eu infloreste odata pe an ! De ce oare a inflorit tocmai azi ? Anul trecut a inflorit de Craciun”.

Marcel Toader si Gabriela Cristea au divortat la inceputul verii, despartirea lor devenind un subiect din plin desfasurat in presa mondena. Dupa separare, fiecare si-a vazut de propriul drum.

Gabriela Cristea a revenit la Kanal D, unde realizeaza emisiunea „Te vreau langa mine”, iar Marcel Toader pare sa fie pe punctul de a semna contract cu Antena 1 pentru a fi urmatorul „Burlac”.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *