Connect with us

Stiri Interne

Gabriela Firea, la botez în rochia Danei Budeanu

Este cunoscută relația de prietenie dintre Gabriela Firea și Dana Budeanu. Recent, fostul primar al Capitalei a botezat doi copii, ocazie cu care a purtat o rochie creată de buna sa prietenă.

Publicat

pe

Gabriela Firea, la botez în rochia Danei Budeanu

Relația de prietenie dintre Gabriela Firea și Dana Budeanu nu mai reprezintă un secret pentru nimeni. Aceasta din urmă chiar a susținut-o pe Firea în timpul campaniei electorale pentru Primăria Capitalei. Ba mai mult, îi dă acesteia și sfaturi vestimentare atunci când este nevoie.

Zilele trecute, Gabriela Firea și soțul său au botezat doi copii. Evenimentul a fost unul restrâns, în conformitate cu normele în vigoare. La botez, Gabriela Firea a purtat o rochie semnată Dana Budeanu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gabriela Firea (@gabrielafirea)

O rochie elegantă din catifea și paiete, la care fostul primar a asortat o pereche de stiletto de culoare roșie. Se pare că rochia poate fi achiziționată de pe site-ul Danei Budeanu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gabriela Firea (@gabrielafirea)

„Nimic nu este permanent în această lume nebună. Nici măcar necazurile noastre – Charlie Chaplin. Așa că, să ne bucurăm de fiecare clipă! Dănuţa, multumesc!💛 #dress #velvet #sparkles #LoveIsGlowing #SparkleAva”, a scris Gabriela Firea pe rețelele de socializare.

De ce s-a operat Gabriela Firea

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *