Connect with us

News

Gabriela Irimia a recunoscut ca a furat din magazin

Gabiela Irimia, una dintre gemenele de la Cheeky Girls, a sosit in Romania pentru a-si recunoaste fapta despre care scrie toata presa britanica. Ea a recunoscut ca a furat o sticla de suc dintr-un magazin.

Publicat

pe

Gabriela Irimia a povestit aseara la “Happy Hour” cum a decurs incidentul despre care scrie intreaga presa britanica si cea din Romania.

Acuzata de furt dintr-un complex comercial, cantareata lamureste acum situatia si spune ca a plecat cu o sticla de suc dintr-un magazin uitand sa o plateasca.

„Da, am furat o sticla de suc! Am mers la supermarket sa-mi cumpar o salata. Am platit, iar la iesirea din magazin mi-am dat seama ca trebuia sa iau si o sticla de suc. M-am intors la raft, am luat o sticla de suc de mere si am plecat. Efectiv am uitat sa platesc. Aveam impresia ca am dat banii pentru suc atunci cand am platit salata.

Nu a fost nimic intentionat si imi pare rau. A venit politia la magazin, dar nu m-au amendat. Mi-au dat doar un avertisment verbal. Au inteles si ei ca nu a fost decat o greseala si nimic altceva. Daca era sa vreau sa fur ceva, doar nu ma pretam la un suc de 2 lire!”, a declarat Gabriela.