Connect with us

Stiri Interne

Gabriela Oțil a suferit de depresie postnatală

În prezent este o mămică fericită și împlinită, însă Gabriela Oțil a dezvăluit recent problemele cu care s-a confruntat imediat după nașterea micuțului Tiago. Soția lui Dani Oțil a suferit o perioadă de depresie postnatală, lucru pe care l-a ținut departe de ochii celorlalți.

Publicat

pe

Gabriela Oțil a suferit de depresie postnatală

Viața Gabrielei și a lui Dani Oțil s-a schimbat radical în toamna anului 2021. Atunci a venit pe lume fiul lor, micuțul Luca Tiago. Cei doi își iubesc fiul la nebunie și sunt acum doi părinți fericiți și împliniți. A fost însă nevoie de o perioadă de acomodare imediat după nașterea celui mic.

Advertisement

Deși a fost acuzată de mulți că în perioada sarcinii și după naștere s-a preocupat prea mult de siluetă , Gabriela Oțil spune că s-a îngrășat 20 de kilograme în sarcină. Modelul a știut să ascundă însă acest lucru prin vestimentație. Apoi, după naștere, a reușit să scape rapid de surplusul de greutate, fără a face însă un efort în acest sens. Lucrurile au venit cât se poate de natural.

Ceea ce nu mulți știu însă este că frumoasa mămică a avut o perioadă mai grea după ce a născut. Soția lui Dani Oțil a suferit de depresie postnatală, lucru pe care a încercat să îl țină departe de ochii oamenilor.

Advertisement

„Probabil a fost și o depresie acolo, pe care nu am vrut să o accept. M-am crezut puternică, așa că nu am spus nimănui. Plângeam când nu mă vedea nimeni. Acum, când mă gândesc la perioada aia îmi dau seama că, da, a fost o depresie. Singură am reușit să trec peste pentru că în fața celorlalți oameni eram la fel, încercam să fiu ok”, a povestit ea pentru Ego.ro.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *