Connect with us

Stiri Interne

Gabriela Oțil, siluetă de manechin la nici nouă luni după naștere

Gabriela Oțil a devenit pentru prima oară mămică anul trecut. Și-a revenit foarte rapid după naștere și, la nici 9 luni distanță, se mândrește cu o siluetă de manechin care stârnește invidie și admirație deopotrivă în mediul online.

Publicat

pe

Gabriela Oțil, siluetă de manechin la nici nouă luni după naștere

Gabriela și Dani Oțil traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Au devenit părinți în luna septembrie a anului trecut. Gabriela a adus atunci pe lume un băiețel perfect sănătos pe care l-au botezat Luca Tiago.

Întotdeauna o femeie extrem de frumoasă, mămica și-a revenit rapid după naștere. Astfel că, la nici 9 luni distanță, Gabriela afișează din nou o siluetă de manechin. Se mândrește cu acest lucru și nu ezită să pozeze în ipostaze provocatoare.

Chiar zilele trecute, aflată în vacanță în Dubai, Gabriela a postat o fotografie în costum de baie. Trupul ei este perfect sculptat, iar pătrățelele de pe abdomen la locul lor. Așa cum era de așteptat, imaginile stârnesc admirația unora și criticile altora. Unii internauți o laudă pentru rapiditatea cu care a revenit la silueta de dinainte de naștere. Alții, în schimb, o critică pentru că postează sexy.

Tot din Dubai a postat Gabriela și o fotografie în care poartă o rochie cu o crăpătură îndrăzneață. Oamenii s-au întrebat rapid dacă poartă sau nu lenjerie intimă.

„Sa știți ca nu e in fundul gol. Așa e doar poza. În oraș mergem În trening”, a comentat Dani, ironic la adresa celor care îi critică soția.

Cum arată copilul lui Dani Oțil. Prima imagine cu chipul micuțului!

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *