Connect with us

Stiri Interne

Gabriela și Dani Oțil s-au căsătorit. Cum a fost la nuntă

La doi ani după ce au făcut cununia civilă în secret, Gabriela și Dani Oțil au făcut ieri o nuntă ca în povești. Cei doi s-au cununat religios, iar apoi au sărbătorit alături de apropiați printr-o petrecere de pomină. Alături în ziua cea mare le-a fost și fiul lor, Tiago. Iată cum a fost la nuntă!

Publicat

pe

Gabriela și Dani Oțil s-au căsătorit. Cum a fost la nuntă

Gabriela și Dani Oțil s-au cununat religios duminică, 30 iulie. Nunta a venit la doi ani după cununia civilă desfășurată în primăvara lui 2021, pe când Gabriela era încă însărcinată.

În luna ianuarie a anului 2020, matinalul de la Antena 1 și-a cerut iubita de soție pe plajă, în timpul unei vacanțe exotice. Cei doi plănuiau să își unească destinele în 2020, dar au amânat nunta din cauza pandemiei. Planurile le-au fost date atunci peste cap și aceștia au hotărât să facă doar cununia civilă în mai 2021, prima zi de relaxare a măsurilor de restricție.

Acum, doi ani mai târziu, Dani și Gabriela și-au jurat ieri iubire veșnică în fața altarului. Apoi, mirii au petrecut alături de familie și toți cei apropiați. Printre invitații de seamă la nuntă s-a numărat chiar fiul lor, micuțul Tiago. El a fost cavalerul de onoare al tatălui său.

Nași le-au fost Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, iar cununia religioasă a avut loc la o biserică din București.

Ceremonia a început în jurul orei 15:30. Dani a purtat un costum negru, extrem de elegant, în vreme ce Gabriela a optat pentru o rochie de mireasă. Aceasta a ales un buchet de mireasă din flori albe.

După cununie, cei doi au organizat o petrecere ca în povești pe marginea piscinei, într-un local de lux din capitală.

Printre invitați s-au numărat Ramona Olaru, Diana Munteanu, Răzvan Simion și Daliana Răducan.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ramona Nicoleta Olaru (@ramonna_olaru)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bokaa (@bokaa.ro)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *