Connect with us

Stiri Interne

S-a ales praful de Cronica Carcotasilor? Gainusa, Dezbracatu si Mistretu au parasit emisiunea!

Dupa aproape 14 ani de munca in echipa, Mihai Gainusa, Codrut Keghesi, alias Dezbracatu, si Octavian Pascut, alias Mistretu, au parasit „Cronica Carcotasilor”. Anuntul a fost facut aseara, transformandu-i lui Serban Huidu ziua intr-una din cele mai „amare” de pana acum.

Publicat

pe

cronica-carcotasilor3

„Cronica Carcotasilor” ar putea deveni istorie. Si asta intrucat prezentatorii Mihai Gainusa, Codrut Keghesi, alias Dezbracatu, si colegul lor, Octavian Pascut, alias Mistretu, au decis sa paraseasca emisiunea.

Nu se stiu inca motivele oficiale ale acestei hotarari neasteptate, in afara faptului ca cei trei se pregatesc pentru „o noua provocare” la Prima TV, daca s-au certat cu producatorul Serban Huidu sau nu, cert este ca, din toamna, este posibil ca emisiunea sa nu mai fie difuzata daca nu se vor gasi inlocuitori care sa aduca macar aceeasi audienta.

cronica-carcotasilor4

„Dragi prieteni, parasesc Cronica Carcotasilor dupa aproape 14 ani de realizare si prezentare neintrerupta. Practic cea mai mare parte a vietii mele din televiziune am dedicat-o acestei emisiuni.

Le multumesc tuturor telespectatorilor care s-au uitat, miercuri de miercuri, la aceasta importanta productie tv. Le multumesc celor care au avut incredere in mine si m-au chemat sa fac performanta aici. Multumesc echipei minunate, o adevarata familie, care a pus umarul la realizarea acestei emisiuni de divertisment. Am trecut prin multe impreuna. Si va asigur ca am ramas in relatii excelente cu oamenii de aici.

serban-huidu-cronica

Am decis ca, impreuna cu colegul meu Codrut Keghes, cu Octavian Pascut-Mistretu si cu alti oameni din echipa sa acceptam o noua provocare, tot la Prima TV. Sper sa facem impreuna lucruri bune si sa nu va dezamagim”, a fost anuntul lui Mihai Gainusa.

Fostul lui coleg de pupitru, Serban Huidu, de cativa ani prezent in calitate de producator al emisiunii, spune ca a fost foarte afectat de decizia celor trei.

serban-huidu-cronica-carcotasilor3

„Am trait ieri si azi unele dintre cele mai amare zile ale vietii mele! Mihai Gainusa si Dezbracatu’ au ales in fata tuturor colegilor sa paraseasca echipa Cronicii in care citez: „nu se mai regaseau”! Probabil vor urma si altii sau nu…

Raman anii de munca, ideea si o emisiune care incearca sa mearga mai departe! Daca va reusi voi decideti!

Le multumesc in numele tuturor colegilor (nu putini si nu atat de vizuali) pentru ce au facut si pentru anii frumosi petrecuti impreuna si le urez succes! „, a scris Serban Huidu pe Facebook.