Connect with us

Style Radar

Galyna a prezentat noua colectie la Romanian Fashion Week in Turcia

Designerul roman Galyna a prezentat noua colectie in cadrul unui nou festival de moda derulat in Belek, Antalya, intitulat Romanian Fashion Week. Iata cu ce tinute vestimentare, realizate in atelierul din Bucuresti, au urcat modelele pe podium.

Publicat

pe

galyna-prezentare-turcia-7

Designerul roman Galyna Pinzari a prezentat noua sa colectie in cadrul unui nou festival de mooda derulat in Belek, Turcia. Este vorba de Romanian Fashion Week, eveniment organizat in cadrul hotelului Maxx Royal. Pe podiumul de moda au urcat zeci de modele care au defilat in tinute vestimentare create de designeri romani.

Linia vestimentara realizata de Galyna a impresionat prin stilul unic, definitoriu pentru designerul roman, a fost confectionata din materiale scumpe si a excelat la capitolul croi si finisaje de calitate.

Galyna a prezentat creatiile vestimentare in fata unul public compus atat din pasionati de moda din Turcia, cat si din turisti sositi din toata lumea in resortul de lux.

A fost o seara foarte frumoasa, intr-un cadru exceptional. Emotiile au fost multe intrucat am dorit sa prezentam un spectacol de neuitat. Emotiile inca predomina chiar si dupa prezentare, a declarat Galyna.

galyna-prezentare-turcia-6 galyna-prezentare-turcia-12 galyna-prezentare-turcia-13 galyna-prezentare-turcia-14 galyna-prezentare-turcia-15 galyna-prezentare-turcia-16 galyna-prezentare-turcia-17 galyna-prezentare-turcia-18 galyna-prezentare-turcia-19 galyna-prezentare-turcia-20 galyna-prezentare-turcia-21 galyna-prezentare-turcia-22 galyna-prezentare-turcia-23 galyna-prezentare-turcia-24 galyna-prezentare-turcia-25 galyna-prezentare-turcia-26 galyna-prezentare-turcia-27 galyna-prezentare-turcia-28 galyna-prezentare-turcia-29

Designerul roman Galyna Pinzari este din ce in ce mai apreciat peste hotare, creatiile sale fiind la mare cautare inclusiv la Monte Carlo. Este de ajuns sa va spunem ca doamnele din inalta societate din Franta si Monaco, precum si gemenii Principelui Albert de Monaco, poarta haine create de talentata romanca.

Advertisement

galyna-prezentare-turcia-1 galyna-prezentare-turcia-11

Mai multe despre Galyna, aici:

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.