Connect with us

Interviuri

Galyna, designerul care plaseaza in actualitate eleganta trecutului

Galyna este unul din cei mai surprinzatori, dar si discreti, designeri pe care i-am intalnit. Dupa ani de activitate, este fidela aceleiasi promisiuni: sa evidentieze valorile feminitatii intr-o societate in care acestea sunt neglijate adesea in cautarea unor noi stiluri, care, de multe ori, nu flateaza. Stilul ei, semnatura sa, plaseaza in actualitate eleganta trecutului.

Publicat

pe

galyna-1

Cum a inceput pasiunea ta pentru moda?

Cand eram mica obisnuiam sa strang haine de-ale mamei si de-ale bunicii mele si ma furisam in camera unde era masina de cusut pentru a le reface asa cum imi imaginam eu. Era atunci mai mult o joaca, insa la acea vreme mi-am construit, incet-incet, pasiunea spre ceea ce urma sa se intample in cariera mea. Am urmat ulterior Instituto Europeo di Design, unde am avut ocazia sa invat de la unii din cei mai buni specialisti de peste hotare. Revenind in Romania, am pus bazele atelierului meu unde mi-am transformat, in toti acesti ani, imaginatia in realitate.

Ti-a fost greu la inceput sa iti lansezi brandul vestimentar Galyna?

Nimic nu este prea greu atunci cand exista pasiune si putere de munca. Inainte de a lansa brandul vestimentar, am avut cateva proiecte antreprenoriale in domeniul estetic, astfel ca am avut stabilitatea financiara pentru a amenaja si lansa atelierul de moda. De atunci, totul a decurs lin, frumos si sigur in acelasi timp, intrucat doamnele care au trecut pragul atelierului au apreciat viziunea mea si creatiile mele.

galyna-4

Cum ai descrie creatiile tale?

Intotdeauna mi-am dorit sa creez ceva ce nu tine doar de trendul momentului. Ceva care sa dainuiasca in timp ca si stil si valoare. In mod sigur, nu trebuie sa ignoram importanta inovatiei, creativitatea si modalitatile intotdeauna noi si surprinzatoare. Imi doresc insa ca doamna care alege creatiile mele sa fie incantata de stilul Galyna atat acum, cat si peste multi ani, fiind vorba de o creatie perena, ce nu se limiteaza la stilul prezentului.

galyna-11

Ce inseamna pentru tine stilul personal?

Este reverie si dorinta de a evada de la o realitate apasatoare, sufocanta. Este estentiala formarea unui stil propriu si nu urmarirea tendintelor dictate in masa, tendinte care ne vor sugruma avantul de a crea ceva ce ne reprezinta, de a ne face sa devenim cu adevarat creativi, unici. Este important sa privim in interiorul nostru, sa ne descoperim personalitatea, valorile, sa construim un stil care sa complimenteze frumusetea emotiilor, a simtirilor noastre.

galyna-rochie-2 galyna-rochie-3 galyna-prezentare-turcia-27 galyna-prezentare-turcia-29

Care este stilul Galyna?

Nostalgic si romantic. Imi doresc sa evidentiez valorile feminitatii intr-o societate in care acestea sunt neglijate adesea in cautarea unor noi stiluri, care, de multe ori, nu flateaza. Stilul meu, semnatura mea, plaseaza in actualitate eleganta trecutului.