Connect with us

Recomandarea ADPM

Galyna, designerul roman apreciat la Monte Carlo

Romanii au, din nou, cu ce se mandri pe plan extern. Designerul Galyna este din ce in ce mai apreciat peste hotare, creatiile sale fiind la mare cautare inclusiv la Monte Carlo. Este de ajuns sa va spunem ca doamnele din inalta societate din Franta si Monaco, precum si gemenii Principelui Albert de Monaco, poarta haine create de talentata romanca.

Publicat

pe

galyna-1

Galyna, designerul roman apreciat la Monte Carlo

Designerul roman Galyna este din ce in ce mai apreciat peste hotare. Discreta din fire, insa deosebit de talentata, creatoarea de moda a castigat o clientela rafinata, din cercuri exclusiviste.

Creatiile realizate in atelierul sau din Bucuresti (Str. Ankara nr.7, zona Piata Dorobanti, Bucuresti) sunt cerute si purtate de doamne si domnisoare care pun pret pe eleganta, pe materialele de calitate si pe un croi impecabil. Astfel a ajuns ca, in urma recomandarilor sincere ale clientelor extrem de multumite de produsele sale, Galyna sa devina apreciata si abordata de pasionati de moda si bun gust din strainatate.

galyna-14

Nu a durat mult pana cand creatiile sale sa fie purtate de nume importante din Monaco. Si aici ne referim atat la doamnele din inalta societate, cat si la copiii unor familii cu renume din Principat.

galyna-11

Odata cu lansarea unor linii exclusiviste dedicate celor mici, Galyna a fost magulita sa afle ca gemenii Printului Albert de Monaco si ai Principesei Charlene de Monaco, Jacques si Gabriella, i-au purtat creatiile. Baietelul Jacques, un costumas alb, facut cadou de catre Cecile de Massy, fondatoarea si presedinta Asociatiei Ladies Lunch Monte Carlo, iar Gabriella, o superba rochita creata de designerul roman.

Advertisement

printul-albert-monaco-galyna

rochita-galyna-monaco galyna-creatii-monaco-2

Galyna are o activitate de peste 15 ani in lumea modei. Discreta din fire, in toata aceasta perioada a pus mare accent pe oferirea unor produse de calitate, de o eleganta ce trece proba timpului, cu un puternic aer romantic.

galyna-rochie-1 galyna-rochie-2 galyna-rochie-3

Universul creativ al Galynei se afla in cadrul atelierului sau din Bucuresti, unde, inconjurata de materiale pretioase, de calitate, masini de cusut, dedicata pasiunii sale, vine in sprijinul celor care cunosc si isi doresc eleganta si bunul gust vestimentar.

Galyna Pinzari
Fashion Designer

Tel: +4 0723 945 773
Tel: +4 0733 639 307

Showroom:
Ankara 7 Str, 1 District, Bucharest

Advertisement

Email: galyna.inari@yahoo.com