Connect with us

Stiri Interne

Gașca Zurli va avea emisiune la Antena 1

Trupa fenomen Gașca Zurli, care face furori în rândul copiilor din România, va avea emisiune la tv. Mai exact, la Antena 1. Iată în continuare toate detaliile.

Publicat

pe

Gașca Zurli va avea emisiune la Antena 1

Bucurie de nedescris pentru copiii din România. Trupa fenomen Gașca Zurli ajunge pe tv. Mirela Retegan și Gașca Zurli vor avea emisiune pe Antena 1 începând chiar din această săptămână.

Emisiunea se numește chiar Gașca Zurli și va debuta duminică, 11 octombrie, de la ora 10:00. Va fi o emisiune săptămânală presărată cu sfaturi utile și momente de divertisment pentru cei mici.

În cadrul show-ului se vor dezbate probleme des întâlnite în relațiile dintre părinți și copii. Dar nu vor lipsi nici momentele artistice și personajele atât de iubite de cei mici. Tanti Prezentatoarea vine la tv cu Fetiţa Zurli, Vrăjimăturica, Zâna Bună, Zdrăngănel, Truli, Clopoțel, Băiețelul Zurli, Vrăjitoarea Tura Vura, Tashu și Tasha.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Gataaaaa, am intrat liiiive! Acum, hai pe Antena 1. ❤❤❤Anunțăm ultimele noutăți din lumea Zurli.

O postare distribuită de Gasca Zurli (@gasca_zurli) pe

„M-a bucurat foarte tare propunerea Antenei 1. Știu că noi putem să-i ajutăm pe copii să spună ce simt și pe părinți să devină mai atenți la adevăratele frici ale celor mici. În lumea copiilor există probleme mari care, nerezolvate la timp, îi vor urmări toată viața.

Prin această producție noi reușim să împachetăm foarte frumos și să găsim soluții într-o manieră jucăușa și prietenească, pentru conflictele din lumea copiilor. În fiecare emisiune abordăm o temă, în fiecare emisiune descoperim o meserie, cu fiecare ediție devenim părinți mai buni pentru copiiii noștri”, spune Mirela Retegan.

Cine distreaza copiii vedetelor? Descopera Gasca Zurli, trupa care a devenit fenomen national!

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *