Connect with us

Stiri externe

Scandal de proportii! Geanta Hermes Birkin va disparea de pe piata

Un scandal de proportii se naste intre brand-ul Hermes, organizatia PETA si Jane Birkin, actrita de origine britanica ce a servit drept inspiratie pentru crearea celebrului accesoriu. Va disparea aceasta iconica geanta de pe piata?

Publicat

pe

geanta-hermes-birkin3

Geanta Hermes Birkin este una dintre cele mai costisitoare si mai faimoase din lumea intreaga. In plus, o poarta toate marile vedete ale lumii. Iata insa ca actrita de origine britanica Jane Birkin, cea care a servit drept inspiratie pentru crearea celebrului accesoriu, anunta ca vrea ca numele gentii sa fie schimbat, fiindca nu isi mai doreste asocierea cu aceasta.

geanta-hermes-birkin geanta-hermes-birkin1

Geanta Hermes Birkin, al carui pret poate urca pana la cateva sute de mii de dolari, a fost creata de Jean-Louis Dumas in anul 1984. Iata ca acum, 31 de ani mai tarziu, Jane Birkin s-a intors impotriva exclusivistului brand si nu isi mai doreste ca numele ei sa fie asociat cu acesta. De ce? Ei bine, se zvoneste ca un numar impresionant de crocodili sunt mutilati si ucisi de dragul productiei acestei genti.

Conform purtatorilor de cuvant ai cunoscutei organizatii PETA, care lupta pentru drepturile animalelor, Jane Birkin cere redenumirea gentii, dupa ce a aflat ca acesti crocodili si aligatori sunt mutilati pentru ca pielea lor sa fie apoi transformata in accesorii exclusiviste.

geanta-hermes-birkin2

Brand-ul Hermes, in schimb, neaga toate acuzatiile si spune ca nu foloseste pielea crocodililor mutilati in productia gentilor Hermes Birkin.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *