Connect with us

Stiri Interne

Gemenele lui Mihai Morar au implinit 8 ani

Gemenele lui Mihai Morar au implinit 8 ani, ocazie pentru prezentatorul TV sa isi exprime dragostea nemarginita pentru cele doua minuni care au aparut in viata lui. Mesajul pe care l-a transmis este cu adevarat emotionant. Iata ce a declarat!

Publicat

pe

gemene-morar

Gemenele lui Mihai Morar au implinit 8 ani. Mara si Cezara au fost sarbatorite de parintii lor cu o petrecere alaturi de prietenii lor, sufland in lumanarile asezate pe doua torturi personalizate, fiecare cu cate o gheata de role artizanala deasupra.

Tatal lor a compus un mesaj emotionant, pe care l-a publicat pe Facebook, amintindu-si momentele de neuitat de la nastere, cand cele doua fetite au venit pe lume.

mihai-morar-botez-maramuresean

„Opt ani de cand minunile exista. «Morar 1» si «Morar 2». Doua bratari prinse, inainte de soroc, de niste incheieturi incerte. 1250 grame si 1850 de grame. Doua cocoloase nedefinite, ceva intre spirit si materie.Doua zambete inchise zile intregi in incubatoare, intr-o incercare a omenirii de a recrea in laborator gena Bucuriei si de a o imprastia, apoi, viral, in lumea asta trista. Fiecare prunc nascut prematur e o lectie despre triumful vietii. Lupta lui pentru a ramane pe Pamant.

Incrancenarea de a pompa fiecare gura de aer si a o transforma in Viata. Inclestarea micropumnilor pentru a restabili armonia pierduta a Universului. Nou-nascutul prematur este ultimul gladiator de pe Terra care inca mai lupta fizic pentru perpetuarea speciei, nu pentru distrugerea ei. Lectia omuletilor nascuti prematur rusineaza inconstienta si usurinta cu care oamenii mari au grija sa distruga ceea ce ei cred ca ei au primit de-a gata: fata Pamantului, dreptul la Viata, natura umana. Copiii nascuti «sub greutate« vin pe lume cu «supra dragoste». De aceea, in fiecare maternitate unde se naste o «minune», ni se da o sansa pentru o noua lume. La multi ani, Mara si Cezara! Voi sunteti doua. Va multumesc, Tatal vostru”, a scris Mihai Morar pe reteaua de socializare.