Connect with us

Stiri Interne

Gemenele Valentinei Pelinel au împlinit 4 ani. Cum au fost sărbătorite!

În anul 2019, Valetina Pelinel a devenit pentru a doua oară mamă. Vedeta a adus atunci pe lume două fetițe care au întregit familia pe care aceasta o are împreună că Cristi Borcea. Cele mici au împlinit patru ani! Iată cum au fost sărbătorite gemenele Valentinei Pelinel!

Publicat

pe

Gemenele Valentinei Pelinel au împlinit 4 ani. Cum au fost sărbătorite!

Valentina Pelinel este de trei ori mămică. Vedeta are împreună cu Cristi Borcea un băiat și două fetițe. Este vorba despre Milan Cristian, Indira Maria și Rania Maria. Fetițele sunt gemene și au venit pe lume în primăvara lui 2019.

Dacă în primele lor luni de viață, Valentina le-a ținut pe cele mici departe de ochii curioșilor, acum fetele apar adesea în fotografiile de familie postate pe social media.

Ieri, micuțele Rania și Indira au împlinit patru ani. Gemenele Valentinei Pelinel au fost sărbătorite în familie, cu multe flori și un tort spectaculos.

„La Mulți Ani, Rania și Indira! “Mărțișoarele” noastre împlinesc azi 4 ani”, a scris fericita mămică pe rețelele de socializare.

Deși sunt gemene, fetițele nu seamănă foarte mult între ele. Una este blondă cu ochi albaștri ca marea, în vreme ce cealaltă are părul șaten și ochii căprui. Cert este că ambele au moștenit tot ce era mai frumos de la părinții lor.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *