Connect with us

Recomandarea ADPM

Exclusiv! Gemenii Principelui Albert de Monaco poarta haine create de designerul roman Galyna

Familia Principelui Albert de Monaco poarta haine create de designeri romani. Daca printul alege costume Alexandru Ciucu, copiii lui imbraca hainute create de Galyna.

Publicat

pe

rochita-fetita-albert

Gemenii familiei regale din Monaco poarta creatii Galyna (Foto: Facebook)

Designerii romani sunt apreciati peste hotare, inclusiv in randul familiilor regale. Dupa ce Alexandru Ciucu a devenit creatorul costumelor Principelui Albert de Monaco, un alt designer autohton a reusit sa impresioneze familia acestuia prin tinutele vestimentare pe care le realizeaza.

Este vorba de Galyna Pinzari, un designer cu o experienta de peste 15 ani in domeniul modei si care creeaza, la comanda, inclusiv hainute pentru copii . Astfel se face ca tinutele sale vestimentare au ajuns sa fie purtate de gemenii cuplului regal din Monaco.

Galyna-1

Galyna Pinzari

Mai intai, printul Jaques a purtat, la un important eveniment caritabil din Monaco, un costumas alb realizat de Galyna. Acesta i-a fost facut cadou de catre Cecile de Massy, fondatoarea si presedinta Asociatiei Ladies Lunch Monte Carlo.

Galyna-Cecile-deMassy

Galyna, alaturi de Cecile de Massy

Zilele trecute, la evenimentul care a prilejuit implinirea unui an de viata, gemenii Principelui Albert si ai Principesei Charlene de Monaco au fost din nou in centrul atentiei, de aceasta data fetita purtand o superba rochita creata de designerul roman Galyna Pinzari.

copii-printul-albert-monaco-galyna

Baiatul Principelui Albert de Monaco a purtat un costumas creat de Galyna

fetita-albert-monaco-2

Gemenii Principelui Albert au implinit de curand 1 an

aniversare-gemeni-monaco

Colectiile romancei sunt, de cativa ani, in voga pe Coasta de Azur, rochiile semnate de Galyna fiind purtate si de femei de afaceri si de baronese din Monte Carlo.

rochita-galyna-monaco

Rochita purtata de micuta Gabriella galyna-creatii-monaco

Rochita si costumasul purtate de cei doi gemeniGalyna-3

Galyna

Mai multe informatii despre Galyna pot fi gasite pe www.galyna.ro

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *