Connect with us

Stiri Interne

George Buhnici, reacție la două săptămâni după scandalul vergeturilor

George Buhnici și-a cerut scuze public, printr-un videoclip postat pe internet, pentru declarațiile făcute în urmă cu aproape două săptămâni și care au dat naștere unui veritabil scandal în mediul online și nu numai.

Publicat

pe

George Buhnici, reacție la două săptămâni după scandalul vergeturilor

De aproape două săptămâni, George Buhnici este personajul principal într-un scandal de proporții. Motivul? Declarații controversate făcute de acesta într-un interviu pe care l-a acordat cu ocazia unui festival.

„Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!”, spunea George Buhnici înainte de a-i face un compliment ciudat soției sale. A spus despre aceasta că arată ca o… minoră.

Aceste declarații au stârnit un val de reacții în mediul online. A pierdut sute de mii de urmăritori pe Facebook și contracte importante, printre care și cel cu BCR. În plus, s-ar părea că și CNCD s-a autosesizat în acest scandal. Dacă va fi găsit vinovat de discriminare, va primi o amendă substanțială.

Reacția lui inițială a constat într-un articol publicat pe blog și în care cumva susținea cele spuse la televizor și încerca să își justifice declarațiilor invocând pandemia de obezitate. Iată însă că acum și-a schimbat poziția publică. Buhnici a simțit nevoia să își ceară scuze public pentru cuvintele jignitoare aduse femeilor.

Reacția lui George Buhnici după scandal

„Iertați-mă, doamnelor!” este titlul clipului postat ieri pe canalul său de YouTube.

„O să o spun pe șleau. Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte-n cap și fără nicio experiență de viață. Ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură. Mulți dintre cei care mă cunosc chiar m-au întrebat dacă nu cumva am fost sub influența unor substanțe. Nu, nu am fost, nu am această scuză. Eram poate doar euforic datorită atmosferei de festival, mai ales după atâta vreme de stat mai mult prin casă.

Dar asta nu scuză nimic.

Probabil din dorința de a șoca și de a impresiona audiența, dintr-o tentativă total neinspirată de umor, am „reușit” să fiu superficial și lipsit de empatie. Am jignit categorii întregi de oameni și am obținut într-adevăr un șoc. Dar acest șoc a fost în primul rând pentru mine și pentru familia mea, nu numai pentru public.

Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit. Celor pe care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune, i-am și mai ales le-am agresat prin limbaj, prin grobianism și prin lipsa de politețe”, spune acum George Buhnici.

Cum au reacționat vedetele în scandalul cu George Buhnici

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *