Connect with us

Stiri Interne

George Burcea și Viviana Sposub se căsătoresc

George Burcea și Viviana Sposub formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz și relația lor se îndreaptă cu pași mici, dar siguri către altar. Viviana își dorește o cerere în căsătorie inedită, iar apoi urmează o nuntă ca în povești.

Publicat

pe

George Burcea și Viviana Sposub se căsătoresc

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut într-un reality show și s-au îndrăgostit rapid. Poate că la început nu mulți credeau în iubirea lor. Cu toate astea, iată că și la câțiva ani distanță, cei doi încă formează un cuplu. Se iubesc mai mult ca niciodată și au deja planuri de nuntă. Bineînțeles, mai întâi trebuie să vină cererea în căsătorie. Una inedită, după spusele Vivianei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Viviana Sposub (@viviana.sposub)

„Trebuie să mă ceară într-un loc special, nu oriunde. Nu în țară, trebuie să fie în afara țării, dar trebuie să am manichiura făcută, ca să pot face celebra poză cu inelul”, a declarat Viviana Sposub pentru Click.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Viviana Sposub (@viviana.sposub)

„Viviana este cel mai important om din viața mea, o iubesc nespus de mult, o iubesc mult, la anul vine cererea, vine și nunta. Pardon, nu în 2023, în 2027. Ea mi-a fost alături în ultimii doi ani, a stat lângă mine”, a adăugat și George Burcea.

Kanal D lansează matinal prezentat de Bursucu și Viviana

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *