Connect with us

Stiri externe

George Clooney si Amal Alamuddin, parinti inainte de vreme?

S-au casatorit in urma cu doua luni la Venetia, iar George Clooney si Amal Alamuddin nu mai pierd timpul si vor copii. Celebrul cuplu nu are insa timp sa astepte noua luni pentru ca Amal sa aduca pe lume un copil si vor sa-si intregeasca familia mult mai repede printr-o adoptie. George si Amal isi doresc un copil dintr-o tara zbuciumata de razboi.

Publicat

pe

george-clooney-amal

La doar doua luni de la fastuoasa lor nunta de Venetia, care a costat nu mai putin de 13 milioane de dolari, George Clooney si Amal Alamuddin vor deveni deja parinti. Asta nu inseamna insa ca Amal este insarcinata, insa cei doi planuiesc sa adopte un copil dintr-o tara zdruncinata de razboi. Conform unor prieteni apropiati George si Amal au inceput deja procedurile de adoptie ale unui copil orfan din Siria. Actorul calca astfel pe urma prietenului apropiat Brad Pitt, la randul sau tatal unor copii adoptati de Angelina din Asia si Africa.

Pentru nunta lor de la Venetia, peste 100 de oaspeti au zburat in celebrul oras italian si au fost cazati la cele mai scumpe hoteluri vreme de patru zile, iar ceremonia s-a desfasurat la singurul hotel de sapte stele din Europa, Aman Grand Canal Resort. 

Atat hotelul Aman cat si hotelul Cipriani au fost inchiriate special vreme de patru zile pentru eveniment, iar Grand Canal a fost inchis vreme de cateva ore in zile diferite, Clooney platind o taxa uriasa pentru un asemenea serviciu.

Intocmai ca si Kim Kardashian si Kanye West, Clooney si Amal nu au iesit in minus dupa acest eveniment. Au profitat de interesul presei si au vandut fotografiile catre revistele “People”(exclusivitate pentru SUA) si “Hello” (exclusivitate in Marea Britanie). Acestia au primit de la publicatiile respective nu mai putin de 16 milioane de dolari, astfel ca George si Amal si-au facut singuri cadou de nunta din partea presei in valoare de 3 milioane de dolari.