Connect with us

ADPM Cool

In ce lux traiesc George Clooney si Amal Alamuddin! FOTO

George Clooney isi iubeste la nebunie sotia, astfel incat este dispus sa ii satisfaca acesteia orice pofta, chiar si atunci cand vine vorba despre… imobiliare! Iata in ce lux traiesc cei doi!

Publicat

pe

World premiere of 'Hail, Caesar!' held at the Regency Village Theatre in Westwood - Arrivals Featuring: George Clooney, Amal Clooney Where: Los Angeles, California, United States When: 01 Feb 2016 Credit: IPA/WENN.com **Only available for publication in UK, USA, Germany, Austria, Switzerland**

La inceputul acestui an, George Clooney si iubita lui sotie, Amal Alamuddin, s-au mutat intr-o vila impresionanta ce dateaza din secolul al 17-lea, complet renovata. Proprietatea este situate in Anglia, intr-un décor idilic de pe malul Tamisei.

george-clooney-casa2

S-ar parea ca George Clooney a scos din buzunar nu mai putin de 7.5 milioane de lire sterline pentru a achizitiona aceasta casa, insa nicio suma nu e prea mare atunci cand vine vorba despre a-i face pe plac sotiei lui.

george-clooney-casa3

Tocmai de aceea, celebrul actor nu s-a zgarcit absolut deloc nici atunci cand a fost vorba despre renovarea vilei, care a durat mai bine de un an si jumatate. Costul renovarii este estimat undeva in jurul fabuloasei sume de 20 de milioane de lire sterline.

george-clooney-casa4

Geroge Clooney si Amal Alamuddin si-au dorit sa pastreze exteriorul original al casei, insa interiorul are acum un aer nou, unde modernul se imbina perfect cu traditionalul.

george-clooney-casa5

Vila dispune de o gradina imensa, numeroase terase spatioase, teren de tenis, o piscina si un jacuzzi in aer liber. In interior, cei doi se pot bucura in voie de un cinematograf privat, sala de sport si sauna.

george-clooney-casa6

Proprietatea mai include si cateva constructii aditionale, cum ar fi casa de oaspeti.

george-clooney-casa7

Se spune ca locul preferat al lui George Clooney este pontonul, unde actorului ii place sa savureze cate un pahar de vin in deplina liniste.

george-clooney-casa8 george-clooney-amal-alamuddin2

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *