Connect with us

Evenimente

George Popescu a castigat competitia Cel mai bun hairstylist din Romania! Coafura Fantezie ce a castigat Marele Premiu!

Cel mai bun hairstylist din Romania, reprezentantul noii generatii de specialisti, a fost desemnat aseara, in cadrul finalei prezentate de Iuliana Tudor, un proiect initiat de hairstylistul Cristi Pascu. Cel care a obtinut cel mai bun punctaj la proba Coafura Fantezie este George Popescu. El a primit premiul de 3000 de euro, oferit de Top Line, si a fost aplaudat de peste 300 de invitati, printre care si multe vedete din showbiz.

Publicat

pe

castigator-cel- mai-bun-hairstylist-din-romania-iuliana-tudor

Castigatorul primei editii a concursului Cel mai bun hairstylist din Romania este George Popescu. Tanarul din Bucuresti s-a luptat in marea finala, organizata aseara la Stejarii Ballroom, alaturi de alti noua concurenti. Cu totii au realizat, cu creativitate si multa indemanare, cate o Coafura-Fantezie.

juriul-1

Creatia si maniera lor de lucru au fost analizate in detaliu de membrii juriului format din Cristi Pascu (hairstylist), Franck Perez (Creative Design Team Educator Moroccanoil), Geta Voinea (hairstylist), Laurent Tourette (hairstylist), Valentina Pelinel (fost model international), Lavinia Gogu (beauty editor Elle Romania), Laura Davidescu (Unica).

finalisti-cel- mai-bun-hairstylist-din-romania

George Popescu a obtinut cel mai bun punctaj si a castigat Marele Premiu, in valoare de 3000 de euro, oferit de Top Line.

premiul-de-popularitate-cel- mai-bun-hairstylist-din-romania

Locul 2 si Premiul de Popularitate au fost obtinute de Ioana Maria Todoran, din Cluj-Napoca, aceasta primind un set de produse Moroccanoil si un CEC in valoare de 500 de euro, oferit de Top Line.

show-franck-perez-1 show-franck-perez-3 show-franck-perez-4 show-franck-perez-5 show-franck-perez-6 show-franck-perez-7 show-franck-perez-8

Show Franck Perez

Finalistii concursului Cel mai bun hairstylist din Romania au definitivat coafurile fantezie cu care au intrat in competitie in timp ce, pe scena principala, invitatul special al evenimentului, Franck Perez, sosit de la Paris, a oferit un show Moroccanoil de coafura intitulat Life is a Red Carpet Show.

franck perez 2 franck perez franck perez-cel- mai-bun-hairstylist-din-romania

Franck Perez

La evenimentul ce a prilejuit finala concursului Cel mai bun hairstylist din Romania au asistat peste 300 de invitati: vedete din showbiz, hairstylisti din toata tara, reprezentanti ai Mass Media si cei ai industriei de frumusete.

echipa-cristi-pascu-exclusive-cel- mai-bun-hairstylist-din-romania

Echipa Cristi Pascu Exclusive

Vedetele prezente la eveniment au asistat, timp de doua ore, la o adevarata demonstratie de talent si bune cunostinte in arta tunsului, vopsitului si a coafatului, admirand maniera de lucru a reprezentantilor noii generatii de hairstylisti.

-cel- mai-bun-hairstylist-din-romania4 -cel- mai-bun-hairstylist-din-romania-2 -cel- mai-bun-hairstylist-din-romania-3

Concurentii au realizat, bazandu-se pe tehnica de lucru si creativitate, coafuri fantezie, structuri impresionante, jucandu-se cu volume, texturi si culori.

-cel- mai-bun-hairstylist-din-romania-5 -cel- mai-bun-hairstylist-din-romania-6 -cel- mai-bun-hairstylist-din-romania-7

Concursul Cel mai bun hairstylist din Romania a fost initiat de cunoscutul hairstylist Cristi Pascu, el dorindu-si sa descopere noi talente in industria de profil din tara, carora sa le ofere sansa sa fie remarcati, promovati si premiati.

-cel- mai-bun-hairstylist-din-romania-8 -cel- mai-bun-hairstylist-din-romania-9 -cel- mai-bun-hairstylist-din-romania-10

Dupa ce anuntul primei editii a fost lansat, in competitie s-au inscris aproape 100 de hairstylisti din intreaga tara, ei trimitand fotografii cu cele mai bune creatii ale lor, la categoriile tuns, vopsit si coafat lejer.

creatii franck perez 2 creatii Franck Perez

Creatii Franck Perez

cristina-siscanu-adelina-pestritu-Cel-mai-bun-hairstylist-din-Romania

Cristina Siscanu si Adelina Pestritu

cristi-pascu-anca-lungu-cel- mai-bun-hairstylist-din-romania

Cristi Pascu si Anca Lungu

Dintre acestia, 13 au fost alesi sa participe la semifinala ce a avut loc pe 8 iunie 2015, la sediul Top Line din Bucuresti. Acolo, supravegheati de juriul de specialitate, ei au demonstrat cat de buni sunt la cele trei categorii cu care s-au inscris in concurs, respectand tendintele anului 2015, de aceasta data lucrand timp de cateva ore chiar sub ochii specialistilor: Cristi Pascu (hairstylist), Franck Perez (Creative Design Team Educator Moroccanoil, New York), Geta Voinea (hairstylist), Laurent Tourette (hairstylist), Stephan Pelger (designer), Valentina Pelinel (fost model international), Lavinia Gogu (Elle Romania), Laura Davidescu (Unica).

cristi-pascu-carmen-negoita--cel- mai-bun-hairstylist-din-romania

Cristi Pascu si Carmen Negoita

cristi-pascu-emilia-pascu-cel- mai-bun-hairstylist-din-romania

Cristi Pascu si sotia lui, Emilia

diana-baicu-top-line-cristi-ascu--cel- mai-bun-hairstylist-din-romania

Diana Baicu (Top Line) si Cristi Pascu

10 concurenti s-au calificat atunci in marea finala, care a avut loc miercuri, 17 iunie: Bogdan Stoian, Ioana Maria Todoran, Marian Cotoi, Constantin Cucu, Mihnea Marinas, Adrian Ancau, Alexandru Francu, Razvan Costan, George Popescu, Florina Demian.

geta voinea 2

Geta Voinea

Jorge-Cel-mai-bun-hairstylist-din-Romania

Jorge

laura-davidescu-cristi-pascu-valentina-pelinel-lavinia-gogu-cel- mai-bun-hairstylist-din-romania

Laura Davidescu, Cristi Pascu, Valentina Pelinel si Lavinia Gogu

laurent-tourette-adina-halas-carmen-bruma-cristi-pascu-cel- mai-bun-hairstylist-din-romania

Laurent Tourette, Adina Halas, Carmen Bruma si Cristi Pascu

Castigatorul Marelui Premiu, George Popescu, a primit premiul de 3000 de euro oferit de Top Line, iar premiul de popularitate, in valoare de 500 de euro, oferit tot de Top Line, a fost castigat de Ioana Maria Todoran, pe baza succesului de care s-a bucurat creatia sa din semifinala pe pagina de Facebook a concursului.

laurent-tourette-adina-halas-cel- mai-bun-hairstylist-din-romania

Laurent Tourette si Adina Halas

laurent-tourette-cel- mai-bun-hairstylist-din-romania

Laurent Tourette

laurent-tourette-mirela-vescan-cel- mai-bun-hairstylist-din-romania

Laurent Tourette si Mirela Vescan

mirela-vescan-cel- mai-bun-hairstylist-din-romania

Mirela Vescan

sylvia-cristi-pascu-mirela-popa-cel- mai-bun-hairstylist-din-romania

Sylvia, Cristi Pascu si Mirela Popa

simona-patruleasa-cel-mai-bun-hairstylist

Simona Patruleasa

sylvia-mirela-popa--cel- mai-bun-hairstylist-din-romania

Sylvia si Mirela Popa

Cel mai bun hairstylist din Romania este un proiect initat de Cristi Pascu si este deschis participarii tuturor hairstylistilor talentati din tara. Prima editie a competitiei a avut sprijinul Top Line si Moroccanoil, al revistei Unica, precum si al agentiei de Celebrity PR, ADPM PR.