Connect with us

Style Judgement

George Russel a purtat piese din colecția Tommy Hilfiger Primăvară 2024 la Australian Grand Prix

Tommy Hilfiger anunță că pilotul de Formula 1 Mercedes-AMG Petronas, George Russell, a purtat produse din colecția TOMMY HILFIGER Primăvara 2024 la Australian Grand Prix, în perioada 22-24 martie 2024.

Publicat

pe

George Russel a purtat piese din colecția Tommy Hilfiger Primăvară 2024 la Australian Grand Prix

Pe măsură ce Formula 1 îmbină lumea motorsport-ului, a modei și a divertismentului, intrarea în zona padocului este privită de către fani din ce în ce mai mult ca un moment de modă extrem de interesant atât în ceea ce îi privește pe piloți, cât și pe participanții VIP.

La antrenament, George Russell a purtat o jachetă varsity reversibilă, un tricou polo slim, pantaloni straight fit și mocasini din piele lăcuită din colecția TOMMY HILFIGER Primăvara 2024.

Originar din New York City, TOMMY HILFIGER este definit de rădăcinile sale Classic American Cool și de ADN-ul roșu, alb și albastru. Inspirat de o dorință constantă de a scrie noi reguli pentru moda și cultura pop americană, TOMMY HILFIGER creează uniforma modernă pentru un stil de viață aspirațional. Reîmprospătând mereu codurile stilului american, brand-ul este cunoscut pentru colecțiile sale Sportswear și Denim, clasice dar modernizate. George Russell a îmbrățișat look-ul Americana contemporan din acest sezon.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *