Connect with us

Evenimente

Gianluca Mech, alături de Ducesa Sarah Ferguson și Aida Yespica la Magna Grecia Awards

Weekend-ul trecut, nutriționistul italian Gianluca Mech a participat la cea de-a 25-a ediție Magna Grecia Awards, alături de Aida Yespica și Sarah Ferguson, Ducesa de York. Desfășurat la Bari, festivalul a fost înființat în anul 1996 și este inspirat de valorile și idealurile culturii grecești. A fost o seară dedicată iubirii sub toate formele ei. Iubirea pentru cei ce ne înconjoară, pentru artă și mai ales pentru sine.

Publicat

pe

Gianluca Mech, alături de Sarah Ferguson și Aida Yespica la Magna Grecia Awards

Gianluca Mech s-a reîntâlnit cu această ocazie cu buna sa prietenă, Sarah Ferguson. Ducesa de York a venit din Anglia special pentru acest eveniment și a fost întâmpinată cu o ploaie de aplauze.

În trecut, Gianluca Mech și Ducesa de York, Sarah Ferguson, au lansat împreună o campanie importantă împotriva obezității. Campanie ce trage un semnal de alarmă în ceea ce privește înmulțirea cazurilor în rândul copiilor și al adolescenților.

Ducesa de York, Sarah Ferguson, afișează în ultima vreme o siluetă armonioasă și bine proporționată, rezultatul unui program nutrițional conceput special pentru ea de nutriționistul Gianluca Mech, cel care a lansat și făcut celebră în toată lumea Dieta Tisanoreica. Aceasta a introdus în alimentația zilnică produse recomandate de Gianluca Mech. Produse precum pâinea ketogenică, chiar și paste și pizza de dietă, ori croissante cu indice glicemic slab.

Fermecătoarea Aida Yespica, vedetă de televiziune, model și actriță de origini venezuelene, a fost și ea prezentă în weekend la Magna Grecia Awards.

Advertisement

Gianluca Mech alături de Aida Yespica și Mariana Vatamanu (PR agent)

Printre ceilalți invitați ai celei de-a 25-a ediții a Premiilor Magna Grecia s-au numărat ambasadorul Giovanni Castellaneta și subsecretarul de stat Franco Gabrielli, jurnaliștii Monica Setta și Franca Leosini, dirijorul Piero Chiambretti și actorul Alessio Boni.

Cum a slăbit Ducesa de York, Sarah Ferguson, cu ajutorul nutriționistului Gianluca Mech

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *